ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Έκανε δικό της τον Τσουκουέζε μέχρι το 2028

Μίλαν: Έκανε δικό της τον Τσουκουέζε μέχρι το 2028
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ

Σε μία σημαντική προσθήκη στην επιθετική γραμμή της προχώρησε η Μίλαν, με τους ροσονέρι να υπογράφουν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σαμουέλ Τσουκουέζε.

Η Μίλαν αναζητούσε εδώ και καιρό τον παρτενέρ του Ολιβιέ Ζιρού στη γραμμή κρούσης της και εντέλει τον βρήκε, με τον Σαμουέλ Τσουκουέζε να είναι ο εκλεκτός του Στέφανο Πιόλι για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραχίμόβιτς.

Οι ροσονέρι είχαν έρθει σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ εδώ και μερικές ημέρες και το βράδυ της Τρίτης ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός έφτασε στο Μιλάνο, για να υποβληθεί σε επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη, και να ανακοινωθεί την Πέμπτη η απόκτησή του μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Τσουκουέζε θα αμείβεται με 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και θα γίνει ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ των ροσονέρι.

Σημειώνεται πως ο Τσουκουέζε μέτρησε 207 συμμετοχές και 31 γκολ με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ από τον Σεπτέμβριο του 2018 και μετά (13 γκολ και 11 ασίστ πέρυσι), ενώ με τη φανέλα της εθνικής Νιγηρίας έχει να επιδείξει 4 γκολ σε 28 συμμετοχές.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ