Μίλαν: Έδωσε τα χέρια με την Σεβίλλη για την αγορά του Κιάερ

Inter Milan's Alexis Sanchez, left, vies for the ball with AC Milan's Simon Kjaer during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AP Photo/Antonio Calanni
Τη φανέλα της Μίλαν θα φοράει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Σίμον Κιάερ, με τους ροσονέρι να έρχονται σε συμφωνία με την Σεβίλλη για την απόκτησή του μέσω κανονικής μεταγραφής.
Κάτοικος Σαν Σίρο τη σεζόν 2020-21 θα είναι ο Σίμον Κιάερ, με την Μίλαν να μένει ικανοποιημένη από την παρουσία του στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από την Σεβίλλη και να έρχονται σε συμφωνία με τους Ισπανούς για τη μετατροπή του δανεισμού σε κανονική αγορά.
Το deadline που έχουν οι ροσονέρι για να κρατήσουν τον 31χρονο Δανό αμυντικό λήγει την Τετάρτη (15/7), με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει το βράδυ της Τρίτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πως οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την αγορά του παίκτη από την Μίλαν έναντι 3.500.000 ευρώ.
με τη φανέλα των Μιλανέζων, με τις εμφανίσεις του να τον έχουν κάνει ήδη σημαντικό μέλος στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι και να του εξασφαλίζουν εισιτήριο παραμονης ενόψει της νέας σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: