ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Διπλό χτύπημα με Μάντζουκιτς και Τομόρι

Ο Φικάγιο Τομόρι με τη φανέλα της Τσέλσι σε αγώνα της στο Champions League κόντρα στην Λιλ
Ο Φικάγιο Τομόρι με τη φανέλα της Τσέλσι σε αγώνα της στο Champions League κόντρα στην Λιλ Ⓒ 2019 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν μετράει αντίστροφα για να προσθέσει δύο ακόμα πολύτιμα βέλη στη φαρέτρα της στην προσπάθεια να επιστρέψει στην κορυφή, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους Μάριο Μάντζουκιτς και Φικάγιο Τομόρι.

Το βράδυ της Δευτέρας η Μίλαν δίνει σημαντικό ματς για την 18η αγωνιστική της Serie A με την Κάλιαρι, όμως δεν αποκλείεται μέχρι την έναρξη του αγώνα να έχει προβεί ήδη στην ανακοίνωση απόκτησης δύο ποδοσφαιριστών, με τους Μάριο Μάντζουκιτς και Φικάγιο Τομόρι να προβάρουν ήδη τα κοκκινόμαυρα.

Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (19:30 τοπική ώρα) στο Μιλανο και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ και κατόπιν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό θα είναι εξάμηνης διάρκειας, με τον 34χρονο Κροάτη φορ -που έχει να αγωνιστεί σχεδόν έναν χρόνο- να έχει πάντως την ευκαιρία αν πείσει τους ροσονέρι με την απόδοσή του, να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν τον Αντρέα Κόντι να ετοιμάζει βαλίτσες για να πάει δανεικός στην Πάρμα (με οψιόν αγοράς από τους παρμέντσι), με τον Φικάγιο Τομόρι να αναμένεται να τον αντικαταστήσει.

Η Μίλαν έχει ήδη συμφωνήσει με την Πάρμα για το deal ενώ την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται στο Μιλάνο ο Τομόρι, με την Μίλαν να φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι για το δανεισμό του (δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι για 6 ή 18 μήνες) όπου θα έχει οψιόν αγοράς στα 30 εκατομμύρια ευρώ

Μαλντίνι και Μασάρα προσπαθουν πάντως να κατεβάσουν την τιμή αυτή, με τον 23χρονο Άγγλο στόπερ να θεωρείται πάντως δεδομένο πως θα παίξει στην Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι απο τη στιγμή που στην Τσέλσι έχουν πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ