CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Ατλέτικο 1-2: Ανατροπή στο τέλος με Γκριεζμάν και Σουάρες κόντρα σε 10 Ιταλούς

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει μετά το γκολ ισοφάρισης απέναντι στη Μίλαν
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει μετά το γκολ ισοφάρισης απέναντι στη Μίλαν © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Μίλαν δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Φρανκ Κεσιέ και η Ατλέτικο ανέτρεψε το γκολ του Ραφαέλ Λεάο, έστω στα τελευταία λεπτά. Οι Αντουάν Γκριεζμάν και Λουίς Σουάρες έδωσαν τη νίκη 2-1 στους Ισπανούς.

Η Ατλέτικο έκανε την ανατροπή στα τελευταία λεπτά με αντίπαλο τη Μίλαν και πήρε τη νίκη 2-1 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League.

Ο Ραφαέλ Λεάο σημείωσε το γκολ των γηπεδούχων, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για μία ώρα λόγω της αποβολής του Φρανκ Κεσιέ στο 29'.

Οι "ροσονέρι" δεν άντεξαν και οι πρωταθλητές Ισπανίας έφεραν τα πάνω κάτω με τον Αντουάν Γκριεζμάν και πέναλτι του Λουίς Σουάρες στις καθυστερήσεις.

Η επιστροφή του σεντονιού στο ροσονέρο Σαν Σίρο συνοδεύτηκε από μία καλή παρουσία των γηπεδούχων, που επιχείρησαν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους. Δίχως Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ολιβιέ Ζιρού, αλλά με τους Άντε Ρέμπιτς και Ραφαέλ Λεάο μπροστά, η Μίλαν ήταν πιο επικίνδυνη, κυρίως χάρη στον Πορτογάλο που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα.

Στο 19ο λεπτό ο Γιαν Όμπλακ σταμάτησε το τετ α τετ του Ρέμπιτς, όμως στο κόρνερ που ακολούθησε, η μπάλα έφτασε στον Λεάο για το 1-0. Όλα κυλούσαν ιδανικά για τους "ροσονέρι" μέχρι το 29ο λεπτό, όταν ο Φρανκ Κεσιέ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα σε αντίπαλο. Με παίκτη λιγότερο η Μίλαν όχι μόνο άντεξε στο 1ο ημίχρονο, αλλά παραλίγο να κάνει και το 2-0 με ανάποδο "ψαλίδι" του Λεάο.

Το 2ο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και προσπάθησε να αξιοποιήσει την αριθμητική υπεροχή. Ο Λουίς Σουάρες και ο Ζοάο Φέλιξ ήταν οι πιο επικίνδυνοι παίκτες για τους φιλοξενούμενους, που δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους κουρασμένους Ιταλούς.

Η είσοδος του Αντουάν Γκριεζμάν στο παιχνίδι αποσκοπούσε ακριβώς εκεί, να κουράσει ακόμα παραπάνω τη Μίλαν. Όμως οι παίκτες του Στεφάνο Πιόλι κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των πρωταθλητών Ισπανίας και να πάρουν τη νίκη, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ