ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Αγκαλιάζει τον Πούλισικ με πρόταση 22 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι

Chelsea's Christian Pulisic in action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at the Stamford Bridge Stadium in London, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/David Cliff)
Chelsea's Christian Pulisic in action during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at the Stamford Bridge Stadium in London, Saturday, Oct. 8, 2022. (/) 2022 DAVID CLIFF / AP PHOTO

Η Μίλαν είναι αποφασισμένη να ντύσει στα ροσονέρι τον Κρίστιαν Πούλισικ και το έδειξε εμπράκτως αφού ανέβασε την προσφορά της στην Τσέλσι από τα 14 στα 22 εκατομμύρια ευρώ και είναι πλέον μία ανάσα από τα "θέλω" των Λονδρέζων.

Ο Κρίστιαν Πούλισικ είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μίλαν εδώ και μία εβδομάδα και οι τελευταίες ώρες έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα κρίσιμες όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν έμεινε στην αρχική προσφορά της που ήταν στα 14 εκατομμύρια ευρώ και είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες από την Τσέλσι αλλά ανέβηκε στα 22 εκατομμύρια σύμφωνα με αποκάλυψη της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset", ποσό που είναι κοντά στα 25 που έχει ζητήσει η ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Η μικρή διαφορά και το γεγονός πως ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της μετακόμισής του στο "Σαν Σίρο" παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει και από την Λιόν (φέρεται μάλιστα να έφτασε στα 25 εκατομμύρια που αξιώνει η Τσέλσι) έχουν φέρει τις δύο πλευρές πολύ κοντά, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως το deal είναι πλέον πολύ κοντά.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ