ΑΕΚ

Μιχάλης Τροχανάς, η επιστροφή!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ
Τροχανάς INTIME SPORTS

Με νέα παρέμβασή του ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους δημοσιογράφους να μεταφέρουν στους φίλους της ομάδας το ότι δεν υπάρχει άλλη σωτήρια λύση για την Ένωση πλην αυτής που προσφέρει το "Θεμελίο 21". Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του.

Επιμένει ο Μιχάλης Τροχανάς. Και μεταξύ μας καλά κάνει… Διότι σε μία περίοδο που οι α-μέτοχοι ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο αποποιούμενοι των ευθυνών τους και αρνούμενοι να πληρώσουν τα χρέη τους, μόνον ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να δώσει (ξανά) ζωτικές λύσεις. Όσο επιβαρημένη κι αν είναι ήδη η καμπούρα του…

Η πρότασή του παραμένει δύσκολα υλοποιήσιμη αλλά επί της ουσίας είναι και η μοναδική που υπάρχει αυτή τη στιγμή ως "ενεργή" στο τραπέζι, πίσω από τα "αν κι εφόσον" του Μελισσανίδη ο οποίος δικαιολογημένα δεν θέλει να πληρώσει τις κακοτεχνίες των προηγούμενων και τις παλινωδίες της "μετοχικής ομάδας 2004" τα μέλη της οποίας πάνω από το τεράστιο πρόβλημα της ΑΕΚ λένε… "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".

Διαβάστε το σύγγραμμα σκέψεων και προτάσεων του Μιχάλη Τροχανά γύρω από το "Θεμέλιο 21" και βρείτε αλήθειες που πραγματικά πρέπει να δημοσιεύονται αλλά κυρίως να καταγράφονται στο μυαλό και στις συνειδήσεις όλων των ΑΕΚτζήδων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μιχάλη Τροχανά

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ