ΕΛΛΑΔΑ

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ στην Κ15 του Άρη για τη σύρραξη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ στην Κ15 του Άρη για τη σύρραξη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN

Η ΔΕΑΒ επέβαλε διοικητική κύρωσης μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην Κ15 του Άρη για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Καμπάνα από τη ΔΕΑΒ στην Κ15 του Άρη λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με την ομάδα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας επέβαλε διοικητική κύρωση μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών ανεξαρτήτως της διοργάνωσης που θα παίξει.

Υπενθυμίζεται ότι στο 75' της αναμέτρησης, η επίθεση του Άρη ανακόπηκε μετά από υπόδειξη οφσάιντ, με στελέχη και γονείς των γηπεδούχων να δείχνουν την έντονη αντίδρασή τους για την εν λόγω απόφαση διαμαρτυρόμενοι τόσο στη γραμματεία που βρισκόταν στο γήπεδο, όσο και στον διαιτητή, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με συνοδεία αστυνομίας. Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από περίπου 40 λεπτά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: "Με την υπ’ αριθμό 21/2024 Πράξη της επιβλήθηκε, σε βάρος του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΑΡΗΣ και ειδικότερα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας υποδομών του (Κ-15), η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση μετέχει η συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου αυτού, λόγω εισόδου φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ που διεξήχθη στη Μίκρα Θεσσαλονίκης στις 31/5/2024, για την τελική φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υποδομών (Κ-15) της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2023-2024.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν. 5085/2024".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ