ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μέχρι την Μαλαισία ο “Κάρα”

Καραγκούνης

Αποθεωτικό δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Μαλαισίας για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “kosmo.com.my” έπλεξε το εγκώμιο του διεθνούς μέσου αναφέροντας πως η παρουσία του στην μεσαία γραμμή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι κομβικής σημασίας για τη λειτουργία του της ομάδας του Όττο Ρεχάγκελ.


Παρά το γεγονός ότι είναι 33 ετών, οι υπηρεσίες του Γιώργου Καραγκούνη ήταν πολύτιμες για την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αποτελεί σημαντικό “περιουσιακό στοιχείο” στην ομάδα που έχει το παρατσούκλι “το πειρατικό“.




Μπορεί το όνομά του να μην είναι ευρύτερα γνωστό στους φιλάθλους όλου του κόσμου, ωστόσο η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο συχνά προκαλεί “καυτές” ποδοσφαιρικές συζητήσεις αλλά και κριτικές.

Ο Καραγκούνης έχει το δικό του, ιδιαίτερο, στιλ. Αν και μικρόσωμος, σχετικά, έχει τη σοφία και τον τρόπο να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος στην ομάδα του αλλά και στην Εθνική κάθε φορά που αγωνίζεται. Γι’ αυτό το λόγο οι συμπαίκτες του του έχουν δώσει το παρατσούκλι “Ελληνας Γκατούζο”, ακριβώς για τη σκληρή δουλειά και την εργατικότητά του.

Από τότε που ο Οτο Ρεχάγκελ ανέλαβε την Ελλάδα, ο Καραγκούνης είναι η επιλογή του και του έδωσε μετά και το περιβραχιόνιο. Η παρουσία του και το πάθος αποτελεί το καλύτερο κίνητρο για όλους

.


Για όλα τα παραπάνω, ο πρώην μέσος της Ιντερ είναι ο καταλληλότερος καπετάνιος για το “πειρατικό” στην Νότια Αφρική” αναφέρει μεταξύ άλλων ο συντάκτης του κειμένου“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ