ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

"Μεθοδεύουν τον αφανισμό του Εθνικού Αστέρα"

"Μεθοδεύουν τον αφανισμό του Εθνικού Αστέρα"
INTIME SPORTS

Τι αναφέρει με μακροσκελή της ανακοίνωση η ΠΑΕ της Καισαριανιώτικης ομάδας για το γεγονός ότι δεν θα αγωνισθεί την Κυριακή λόγω οφειλών.

Σαν κεραυνός εν αιθρία "έπεσε" σήμερα στην Καισαριανή η είδηση ότι ο Εθνικός Αστέρας δεν θα αγωνισθεί στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής, λόγω οφειλών προς τον ποδοσφαιριστή Καραθανάση.

Μάλιστα η ΠΑΕ με μακροσκελής της ανακοίνωση δίνει όλη την εικόνα του προβλήματος επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

"Ξεκινήσαμε με την καλή διάθεση να στηρίξουμε και να προχωρήσουμε με μία ιστορική ομάδα, που εκπροσωπεί ολόκληρη την Καισαριανή, μία από τις ιστορικότερες περιοχές.Πιστέψαμε στην καλή πρόθεση του προηγούμενου ιδιοκτήτη που δεν μας ενημέρωσε για το ακριβές ύψος προηγούμενων οφειλώνκαι θέλουμε να πιστεύουμε πωςούτε ο ίδιος τις γνώριζε, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα απείχε από την ουσιαστική διοίκηση της ΠΑΕ, όταν και οι οφειλές αυτές διογκώθηκαν.

Από την δική μας πλευρά κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με την συνδρομή της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών, έχοντας και την απόλυτη στήριξη όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της Καισαριανής, να δημιουργήσουμε μία ικανή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι προσπάθειές μας να προετοιμάσουμε αγωνιστικά και διοικητικά την ομάδα ώστε να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική κατηγορία και να διεκδικήσει την άνοδό της, δεν πήγαν χαμένες.

Ακριβώς όμως πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων ξεκίνησαν κάποιες "περίεργες"απαιτήσεις υποχρεώσεωνπρος τρίτους, τις οποίες η ομάδα ούτε τις γνώριζε, ούτε τις αξιολογούσε σημαντικές.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε επαφές, αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις με δικηγόρους και ουσιαστικά πετύχαμε τον διακανονισμό των χρεών προς τους ποδοσφαιριστές, που έδειξαν καλή διάθεση απέναντι μας (και ειλικρινώς τους ευχαριστούμε), αλλά δεν είχαμε υπολογίσει τον κ. Καραθανάση.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που δεν θυμόμαστε να φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Αστέρα σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας, αξίωσε εφ' άπαξ το ποσόν του χρέους, δεν δέχθηκε κανένα διακανονισμό και δεν έκανε ούτε βήμα πίσω.

Από την δική μας πλευρά δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από την πορεία που χαράξαμε, ευθύς εξ αρχής, θα συνεχίσουμε απτόητοι τον αγώνα μας και περιμένουμε στα γραφεία της ΠΑΕ, μέχρι την προσεχή Τετάρτη, όλους τους ποδοσφαιριστές, που έχουν συμφωνήσει μαζί μας, για τον διακανονισμό των οφειλών και στην σταδιακή εξόφληση τους.

Επειδή πιστεύουμε ότιόλες αυτέςοι "υπόγειες ενέργειες"αποτελούν τον κρίκο μιας αλυσίδας η οποία χρησιμοποιείται για τον αφανισμό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, θα κάνουμε αυτό που υποδεικνύει η συνείδησή μας για την εξυγίανση μιας ιστορικής ομάδας αλλά και ότι χρειάζεται για την τιμωρία των προφανών αλλά και αφανών κυκλωμάτων που λυμαίνονται εδώ και χρόνια τον επαγγελματικό αθλητισμό".

Φυσικά από εδώ και πέρα παραμένει άγνωστη η συνέχεια και οι τελικές επιπτώσεις για την ομάδα της Καισαριανής, που έχει προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλλου και την Τετάρτη, με την Καλλονή.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ