ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μεταγραφές Super League: Αυτά περιλαμβάνουν τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παίκτες

Μεταγραφές Super League: Αυτά περιλαμβάνουν τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παίκτες
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Το SPORT24 φέρνει στο φως και παρουσιάζει τι αναφέρεται στα 13 άρθρα ενός συμβολαίου που υπογράφει κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Super League Interwetten.

Πόσες φορές βλέποντας έναν παίκτη να υπογράφει το συμβόλαιο του και να παρουσιάζεται από μια ομάδα δεν προσπαθείτε να ανοίξετε τη φωτογραφία όσο το δυνατόν περισσότερο για να δείτε τις λεπτομέρειες σε αυτό; Τι γράφει πάνω; Ποιος όρους έχει; Και τι περιλαμβάνει;

Το SPORT24 φέρνει στο φως και σας παρουσιάζει το συμβόλαιο που υπογράφει κάθε παίκτης που αγωνίζεται στη Super League. Τι αναφέρουν τα 13 άρθρα του; Ποιες είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας και ποιες του ίδιου του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα;

Τι αναφέρει για τις φορολογικές υποχρεώσεις της ομάδας; Πόση άδεια δικαιούται βάση του συμβολαίου του ο κάθε ποδοσφαιριστής και το εβδομαδιαίο ρεπό το οποίο υπάρχει ως ένας ξεκάθαρος όρος στο συμβόλαιο του κάθε παίκτη.

Τα δικαιώματα εικόνας της ομάδας και ο όρος που λέει πως κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να δει δικό του γιατρό σε περίπτωση τραυματισμού αν θέλει να πάρει μια δεύτερη γνώμη. Όλα στις... οθόνες σας.

Ο Γενς Γένσον υπογράφει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ
Ο Γενς Γένσον υπογράφει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ΠΑΕ ΑΕΚ

Η σημαντική υποσημείωση

Με την υποσημείωση βέβαια πως κάθε συμβόλαιο συνήθως ακολουθεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές ή προσάρτημα συμβολαίου όπως λέγεται στις περισσότερες χώρες στο οποίο μπαίνουν τα μπόνους για κάθε ποδοσφαιριστή.

Μπόνους που έχουν να κάνουν με έξτρα πριμ για τους στόχους της ομάδας, όπως κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου, πορείας στην Ευρώπη αλλά και πριμ που βάζει ο κάθε παίκτης για τα γκολ, τις συμμετοχές ακόμα και τις ασίστ και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας προκειμένου να πάρει έξτρα χρήματα στα χέρια του απ’ αυτά που αναγράφονται στο συμβόλαιο που κατατίθεται στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνεται σε αυτά τα δεκατρία άρθρα…

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

1. Συμβαλλόμενα μέρη :

Μεταξύ της Π.Α.Ε.: ………………………………………………………………………………………………………… Α.Μ.:………………… Α.Φ.Μ………………………………………, Δ.Ο.Υ. …………………………………… και του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ: …………………………………………………………………… Α.Φ.Μ ………………………………, Δ.Ο.Υ.………………………………………

Στ…. ………………… σήμερα την ……………… ημέρα ………………… τα δύο μέρη που υπογράφουν αυτό το συμβόλαιο, από το ένα μέρος ο………………………………………… που ενεργεί με την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντα Συμβούλου ή ως νόμιμος εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. …………………… που αγωνίζεται στην …………… Εθνική Κατηγορία και στη συνέχεια θα καλείται για συντομία «Π.Α.Ε.» και από το άλλο μέρος ο ……………………………, όνομα πατρός ………………………, ημερομηνία γεννήσεως …………………, υπηκοότητα………………………………, κάτοικος ……………………… οδός …………………… αριθμός …………… Τ.Κ. ………, αρ.τηλ. …………………, κάτοχος της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου …………………, που στη συνέχεια θα καλείται για συντομία «ποδοσφαιριστής» συμφώνησαν και συναποδέχθηκαν ρητά και ανεπιφύλακτα τα ακόλουθα:

Η πρώτη σελίδα του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή της Super League
Η πρώτη σελίδα του συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή της Super League PRINT SCREEN

2. Συμφωνία

2.1. Η Π.Α.Ε. επιθυμεί να απασχολεί τον ποδοσφαιριστή ως επαγγελματία, και ο ποδοσφαιριστής συμφωνεί, με τους όρους που τίθενται στο παρόν συμβόλαιο.

2.2. Η περίοδος απασχόλησης του ποδοσφαιριστή αρχίζει την……………………… (κατά την διάρκεια μετεγγραφικής περιόδου) και λήγει την ……………………………… (μια μέρα πριν την έναρξη μετεγγραφικής περιόδου).

2.3. Τα δύο μέρη έχουν ισότιμο δικαίωμα να παρατείνουν νόμιμα την ισχύ του παρόντος συμβολαίου ή να τερματίσουν νωρίτερα την συμφωνία με αμοιβαία συμφωνία.

2.4. Οποιαδήποτε πρόσθετη συμφωνία υφίσταται ή θα υπογραφεί σε μεταγενέστερο χρόνο, θα περιβάλλεται τον έγγραφο τύπο, θα γίνεται μνεία στην παρούσα συμφωνία, και σε κάθε περίπτωση για να έχει ισχύ θα αποστέλλεται εντός επτά ημερών στα αρμόδια όργανα. Κανένα άλλο επιπλέον συμβόλαιο δεν δύναται να ρυθμίζει τη νομική σχέση των δύο μερών.

3. Προσδιορισμοί

Οι όροι της παρούσης συμφωνίας προσδιορίζονται και είναι κατανοητοί και από τα δύο μέρη. Όροι που δεν προσδιορίζονται και δεν είναι κατανοητοί στην παρούσα έχουν έννοιες και σημασίες σύμφωνες με τους προσδιορισμούς τους στα Καταστατικά και τους Κανονισμούς των FIFA UEFA ΕΠΟ με τις κατά καιρούς τροποποιήσεις τους.

Ο Βρσάλικο κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό
Ο Βρσάλικο κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό IN TIME SPORTS

4. Υποχρεώσεις της ομάδας

4.1. Συμφωνείται ότι, οι μηνιαίες τακτικές αποδοχές του ποδοσφαιριστή –οι οποίες σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι κατώτερες από τις ισχύουσες, βάσει Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αποδοχές του ανειδίκευτου εργάτη, μηνιαίως- ορίζονται στο ποσό των ………………………………€ που θα καταβάλλονται σε αυτόν από την Π.Α.Ε., το αργότερο μέχρι το τέλος του κάθε μήνα, επί δώδεκα μήνες το χρόνο.

Πέρα από τις παραπάνω μηνιαίες τακτικές αποδοχές η Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή δώρο Χριστουγέννων (ποσό ίσο προς τις μηνιαίες τακτικές αποδοχές) και δώρο Πάσχα (ποσό ίσο προς το μισό των μηνιαίων τακτικών αποδοχών), καθώς και επίδομα αδείας (ποσό ίσο προς το μισό των μηνιαίων τακτικών αποδοχών).

4.2. Έκτακτες παροχές……………………………………………………………………………………

4.3. Άλλες παροχές

4.4. Στον ποδοσφαιριστή θα καταβληθεί συνολικό ποσό……. σε δόσεις ως εξής

1η δόση ποσό ........................... καταβλητέο την ...............................................

2η δόση ποσό .......................... καταβλητέο την ................................................

3η δόση ποσό ........................... καταβλητέο την.................................................

4η δόση ποσό ........................... καταβλητέο την ................................................

5η δόση ποσό ........................... καταβλητέο την..................................................

6η δόση ποσό .......................... καταβλητέο την ..................................................

7η δόση ποσό ........................... καταβλητέο την ..................................................

8η δόση ποσό ........................... καταβλητέο την ..............................................

9η δόση ποσό ........................... καταβλητέο την .................................................

10η δόση ποσό ......................... καταβλητέο την ..................................................

11η δόση ποσό ......................... καταβλητέο την ..................................................

12η δόση ποσό ......................... καταβλητέο την ...................................................

4.5. Ιατρική ασφάλιση όπως προβλέπεται στον Κανονισμό με ατομικό ή ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ………………………….…………

………………………………………………………………..Ασφάλεια ζωής ........................................................................................................

4.6. Εισφορά συνταξιοδότησης, έξοδα κοινωνικής ασφάλισης, όπως απαιτείται από το νόμο έγκαιρα και ολοσχερώς καταβαλλόμενα.

4.7. Τα αναγραφόμενα ανωτέρω ποσά (4.1., 4.2., 4.3., 4.4.) καταβάλλονται πλήρως και ολοσχερώς στον τραπεζικό λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, σε συνδυασμό με τα αναφερόμενα στο άρθρο 12 παρ.3β του παραρτήματος Α.

4.8. α) Η Π.Α.Ε. για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή κατέβαλε εφάπαξ ποσόν μετεγγραφής ………………………………………..€ στο σωματείο ………………………………………………………………………………………………………..…………….……………………………………….

β) Η Π.Α.Ε. για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή θα καταβάλλει ποσόν μετεγγραφής ……………………………………….……€ στο σωματείο …………………………………..……….. σε δόσεις ως ακολούθως:

1η δόση ποσό ............................... καταβλητέο την ..........................................................

2η δόση ποσό ............................... καταβλητέο την ..........................................................

3η δόση ποσό ............................... καταβλητέο την ..........................................................

4η δόση ποσό ...............................καταβλητέο την ..........................................................

5η δόση ποσό ...............................καταβλητέο την ..........................................................

4.9. Σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας τα ανωτέρω ποσά μειώνονται .................................................................................... ..................................................

Σε περίπτωση ανόδου της ομάδας τα ανωτέρω ποσά αυξάνονται .......................................................................................................................................

Η στιγμή των υπογραφών του Πινέδα στην ΑΕΚ | 15 Ιουλίου 2022
Η στιγμή των υπογραφών του Πινέδα στην ΑΕΚ | 15 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

4.10. Η πληρωμή των φόρων γίνεται όπως απαιτεί η ελληνική νομοθεσία.

4.11. Σε περίπτωση λύσης του συμβολαίου με υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. από τούδε συμφωνείται ως οφειλόμενη αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή το ποσό των:

α) Κατά την προστατευόμενη περίοδο …………………………………………………………………€

β) Εκτός της προστατευόμενης περιόδου ……………………………………..……………………..€

4.12. Ο ποδοσφαιριστής δικαιούται αδείας μετ’ αποδοχών τεσσάρων εβδομάδων για κάθε δωδεκάμηνη περίοδο. Τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα λαμβάνονται συνεχόμενες. Επιπλέον ο ποδοσφαιριστής δικαιούται μίας ημέρας άδεια ανάπαυσης κάθε εβδομάδα.

4.13. Η Π.Α.Ε. οφείλει να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και την έλλειψη διακρίσεων εις βάρος του ποδοσφαιριστή όπως αυτά καθορίζονται από τις διεθνείς συμβάσεις.

4.14. Η Π.Α.Ε. τηρεί αρχείο τραυματισμών-ασθενειών του ποδοσφαιριστή με σεβασμό στην εμπιστευτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα. Το αρχείο τηρείται και φυλάσσεται από τον υπεύθυνο ιατρό της ομάδας.

4.15. Η Π.Α.Ε. αναγνωρίζει σέβεται και τηρεί τα Καταστατικά τους Κανονισμούς και Αποφάσεις των FIFA-UEFA-ΕΠΟ και της οικείας Επαγγελματικής Ένωσης.

Ο Γκρέι κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Άρη | 15 Ιουλίου 2022
Ο Γκρέι κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Άρη | 15 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

5. Υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή

5.1. Οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα είναι οι ακόλουθες:

5.2. Σε σχέση με την ομάδα:

α) Να συμμετέχει στους αγώνες με το μέγιστο των ικανοτήτων του όταν επιλεγεί να αγωνιστεί.

β) Να συμμετέχει στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για αγώνα σύμφωνα με τις οδηγίες των ανωτέρων του (π.χ. προπονητής).

γ) Να ακολουθεί έναν υγιή τρόπο ζωής διατηρώντας τη φυσική του κατάσταση σε υψηλά επίπεδα.

δ) Να συμμορφώνεται και να ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων της ομάδας (στο βαθμό που αυτό είναι εύλογο π.χ. να διαμένει σε τόπο που εξυπηρετεί την ομάδα).

ε) Να συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας (αθλητικές-κοινωνικές αλλά και εμπορικές).

στ) Να υπακούει στους κανονισμούς της ομάδας (συμπεριλαμβανόμενου, όποτε χρήζει εφαρμογής, του εσωτερικού κανονισμού ο οποίος του έχει γνωστοποιηθεί δεόντως πριν την υπογραφή του συμβολαίου).

ζ) Να συμπεριφέρεται με αθλητικό πνεύμα απέναντι στα άτομα που εμπλέκονται στους αγώνες και τις προπονήσεις, να γνωρίζει και να τηρεί τους κανόνες του παιχνιδιού και να δέχεται τις αποφάσεις των αξιωματούχων του αγώνα.

η) Να απέχει και να μη συμμετέχει σε άλλες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, δραστηριότητες άλλου είδους ή εν δυνάμει επικίνδυνες δραστηριότητες που δεν έχουν εκ των προτέρων εγκριθεί από την ομάδα και οι οποίες δεν καλύπτονται από την ασφάλεια της ομάδας.

θ) Να φροντίζει για την ιδιοκτησία της ομάδας και να την επιστρέφει μετά τη λήξη του συμβολαίου.

ι) Να ειδοποιεί αμέσως την ομάδα σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος, να μην υποβάλλεται σε καμία ιατρική θεραπεία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του ιατρού της ομάδας (εξαιρούνται τα επείγοντα περιστατικά).

κ) Να υποβάλλεται σε τακτικό ιατρικό έλεγχο και ιατρική φροντίδα ύστερα από αίτημα του ιατρού της ομάδας.

λ) Να συμμορφώνεται με τους όρους κάθε πολιτικής εξάλειψης των διακρίσεων που ασκείται από την Ε.Π.Ο., την οικεία Επαγγελματική Ένωση, την ένωση ποδοσφαιριστών και την ομάδα.

μ) Να μην φέρει την ομάδα ή το ποδόσφαιρο σε ανυποληψία (π.χ. μέσω δηλώσεων στα Μ.Μ.Ε.).

ν) Να μην συμμετέχει σε τυχερά παιχνίδια ή άλλες παρόμοιες δραστηριότητες εντός του ποδοσφαίρου.

5.3. Ο ποδοσφαιριστής αναγνωρίζει σέβεται και τηρεί τα Καταστατικά, Κανονισμούς και Αποφάσεις των FIFA, UEFA, Ε.Π.Ο. και της οικείας Επαγγελματικής Ένωσης.

5.4. Ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα μιας δεύτερης γνωμάτευσης ενός ανεξάρτητου ειδικευμένου ιατρού αν αμφισβητεί τη γνωμάτευση του ιατρού της ομάδας. Στην περίπτωση που οι γνώμες εξακολουθούν να διίστανται τα μέρη συμφωνούν στην αποδοχή μιας τρίτης ανεξάρτητης γνωμάτευσης η οποία θα είναι και δεσμευτική.

5.5. Σε περίπτωση λύσης του συμβολαίου με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή από τούδε συμφωνείται ως οφειλόμενη αποζημίωση στην Π.Α.Ε. το ποσό των:

α) Κατά την προστατευόμενη περίοδο ………….………………………………€

β) Εκτός της προστατευόμενης περιόδου ……………………………………..€

5.6. Ο ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα εξαγοράς του υπολοίπου του συμβολαίου του με την καταβολή στην Π.Α.Ε. ποσού …………………………………..………………………….……………………….…………..€

Ο Γκάνεα κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό
Ο Γκάνεα κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό IN TIME SPORTS

6. Δικαιώματα εικόνας

Ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα συμφωνούν στην εκμετάλλευση των δικαιωμάτων από την εικόνα του ποδοσφαιριστή κατά τον ακόλουθο τρόπο:

α) Η ομάδα εκμεταλλεύεται αποκλειστικά τα δικαιώματα από την εικόνα του ποδοσφαιριστή μέχρι τον βαθμό που αυτά λειτουργούν ως μέρος της δικής της συνολικής εικόνας.

β) Η εκμετάλλευση των δικαιωμάτων που απορρέουν από την εικόνα αποκλειστικά του ποδοσφαιριστή γίνεται από…………………………………………………………………

7. Δανεισμός

Σε περίπτωση δανεισμού του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα θα πρέπει να υπογραφεί συμβόλαιο και από τα τρία μέρη.

8. Πειθαρχία και Παράπονα του Ποδοσφαιριστή

8.1. Ο ποδοσφαιριστής οφείλει να υπακούει και τηρεί τον υπάρχοντα εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

8.2. Ο ποδοσφαιριστής υπόκειται στις κυρώσεις, σε περίπτωση παράβασης, που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

8.3. Ο ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα προσφυγής κατά των αποφάσεων της ομάδας που επιβάλλουν κυρώσεις.

9. Εναντίωση στην λήψη απαγορευμένων ουσιών ή χρήση απαγορευμένων μεθόδων (doping)

9.1. Ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα συμμορφώνονται με όλους τους σχετικούς κανονισμούς των ποδοσφαιρικών οργάνων για την λήψη απαγορευμένων ουσιών ή χρήση απαγορευμένων μεθόδων.

9.2. Απαγορευμένες ουσίες και απαγορευμένες μέθοδοι είναι αυτές που βρίσκονται στον Κατάλογο Απαγορευμένων Ουσιών και Απαγορευμένων Μεθόδων της FIFA.

9.3. Η λήψη τέτοιων ουσιών και η χρήση τέτοιων μεθόδων απαγορεύεται. Οποιοσδήποτε χορηγεί παράνομες ουσίες ή με οποιοδήποτε τρόπο ενθαρρύνει τη χρήση παράνομων μεθόδων θα παραπέμπεται αρμόδια στα Πειθαρχικά Όργανα της Ε.Π.Ο. ή στα Διεθνή Πειθαρχικά Όργανα.

9.4. Η ομάδα διατηρεί επίσης το δικαίωμα να λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο εναντίον του ποδοσφαιριστή που έχει κριθεί ένοχος γιασυμμετοχή σε τέτοιες πράξεις, λαμβάνοντας παράλληλα υπ΄όψιν την αρχή της διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων.

10. Επίλυση διαφορών

Κάθε διαφορά μεταξύ των μερών επιλύεται από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και σε δεύτερο βαθμό από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο.

11. Ποδοσφαιρικοί Κανονισμοί

11.1. Οι ποδοσφαιρικοί κανονισμοί είναι τα Καταστατικά, Κανονισμοί και Αποφάσεις των FIFA, UEFA, Ε.Π.Ο. και, όπου χρήζουν εφαρμογής, της οικείας Επαγγελματικής Ένωσης.

11.2. Η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής οφείλουν να συμμορφώνονται με τα Καταστατικά, Κανονισμούς και Αποφάσεις των FIFA, UEFA, Ε.Π.Ο. καθώς επίσης και της οικείας Επαγγελματικής Ένωσης (αν χρήζουν εφαρμογής) τα οποία συνιστούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της συμφωνίας- αυτό αναγνωρίζεται από τα μέρη μέσω της υπογραφής τους.

11.3. Η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής αναγνωρίζουν πως οι παραπάνω αναφερόμενοι ποδοσφαιρικοί κανονισμοί δύναται να τροποποιούνται περιοδικά.

12. Ο ποδοσφαιριστής κατανοεί ότι τα βασικά στοιχεία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του παρόντος θα τηρούνται από τα πρόσωπα στα οποία κατατίθεται το παρόν (Ε.Π.Ο., διοργανώτρια αρχή, ΠΣΑΠ) για χρονικό διάστημα έως και τριών ετών μετά τη λήξη της νόμιμης διάρκειάς του.

13. Στην παρούσα συμφωνία εκτός των δύο μερών συμμετείχαν και οι υπογράφοντες το παρόν συμβόλαιο (Διαμεσολαβητής μετεγγραφών – διερμηνέας – γονείς ανηλίκου). Με την υπογραφή του παρόντος συμβολαίου, ο ποδοσφαιριστής έλαβε ένα αντίγραφο.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ