ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές: Οι 41 χώρες που έχουν ακόμα ανοιχτά "παράθυρα"

Ο Κώστας Μανωλάς
Ο Κώστας Μανωλάς EUROKINISSI SPORTS

Η μεταγραφική περίοδος σε Πορτογαλία και Ουκρανία ολοκληρώνεται την Πέμπτη, όμως υπάρχουν ακόμα τέσσερις χώρες στην Ευρώπη όπου γίνονται ακόμα μεταγραφές και άλλες 37 σε όλη την υφήλιο.

Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται περίπου στο... ένα τέταρτο του πλανήτη, έστω κι αν στην Ευρώπη τα "παράθυρα" που έμειναν ανοιχτά είναι μόλις τέσσερα, μιας και Πορτογαλία και Ουκρανία ρίχνουν "αυλαία" την Πέμπτη.

Η Τουρκία παραδοσιακά αργεί να κλείσει τις μεταγραφές της και φέτος τις κρατά μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Το αντίστοιχο "παράθυρο" στο Ισραήλ κλείνει στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα τελειώνουν οι μεταγραφές σε Σλοβακία και Σαν Μαρίνο.

Στις υπόλοιπες ηπείρους, η κατάσταση είναι διαφορετική. Στην Αφρική, ένα μεγάλο μέρος των μελών της CAF έχουν ανοιχτό παράθυρο για μερικές ημέρες ακόμα, με την Αίγυπτο και το Καμερούν να δίνουν περιθώριο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου στις ομάδες τους για να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές.

Στην Ασία, ξεχωρίζουν οι μεταγραφές σε ΗΑΕ, όπου καταλήγει ο Κώστας Μανωλάς. Η Σαουδική Αραβία άλλαξε τις ημερομηνίες και πλέον το μεταγραφικό παράθυρο ανοίγει στις 25 Σεπτεμβρίου και κλείνει στις 5 Οκτωβρίου.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα μεγάλα πρωταθλήματα της Βόρειας Αμερικής έχουν κλειστό "παράθυρο", όμως υπάρχουν αρκετές χώρες της Καραϊβικής που κάνουν ακόμα μεταγραφές. Στο Νότο, η Ουρουγουάη έχει ανοιχτό "παράθυρο" μέχρι το τέλος του έτους!

Τα ανοιχτά μεταγραφικά "παράθυρα"

Τα "παράθυρα" που θα ανοίξουν προσεχώς

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ