ΠΑΟΚ

Μεταγραφές μόνο αν βρεθεί ποιοτική λύση

INTIME SPORTS

Ποια είναι η αναζήτηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη διαφαινόμενη ματαίωση του δανεισμού του Ρίβας από την Ίντερ

“Χαλάει κατά 99% ο δανεισμός του Ρίβας”, έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Κολομβιανός αμυντικός έβαλε νέες απαιτήσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ίντερ, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η απαισιοδοξία δικαιολογείται από το γεγονός ότι το θέμα αφορά στη σχέση του παίκτη με την ιταλική ομάδα, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση των “νερατζούρι”, άρα δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε κίνηση από την πλευρά των “ασπρόμαυρων”.

“Η έλευση του Ρίβας θα έδινε βάθος στην άμυνα και μία ακόμη εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο, καθώς θα μπορούσε πλέον να παίξει εκεί και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Το ότι ο δανεισμός δεν προχωρά δε σημαίνει ότι στερούμαστε λύσεων στην άμυνα” είναι το σκεπτικό που έχουν οι άνθρωποι του “Δικεφάλου”, το οποίο καθορίζει και τον τρόπο που θα κινηθούν τις επόμενες ώρες, μέχρι τη λήξη των μεταγραφών.

Βρύζας και Κωνσταντινίδης συνεχίζουν την έρευνα για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό και να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που χτίζει ο Μπόλονι. “Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να λέμε απλά ότι κάναμε μεταγραφές. Αν βρεθεί μία ποιοτική λύση, στα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε, τότε προχωράμε” είναι το μήνυμα που βγαίνει από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ και αποτελεί τον μπούσουλα στις κινήσεις που ενδεχομένως γίνουν στο τελευταίο 48ωρο της μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ