Μέσι:Το συγκινητικό αντίο του Άλβαρες στον θρυλικό κάπτεν της Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να κλάψει μαζί του στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της καριέρας του με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και ο Χουλιάν Άλβαρες δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του μέσα από το συγκινητικό μήνυμα που αφιέρωσε στον κάπτεν της Αλμπισελέστε.
Ο Λιονέλ Μέσι υπηρέτησε για δύο γεμάτες δεκαετίες την εθνική Αργεντινής κατακτώντας τα πάντα μαζί της όμως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και έτσι, μετά από 126 γκολ σε 208 παιχνίδια με τη φανέλα της, είπε αντίο σε μία υπέρλαμπρη διεθνή καριέρα.
Η τελευταία του φαντασμαγορική παράσταση δόθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/10) στο “Μονουμεντάλ” του Μπουένος Άιρες όπου μέτρησε ένα γκολ και δύο ασίστ στο 3-0 απέναντι στο Μπενίν, με το φινάλε του διεθνούς φιλικού να βρίσκει τον Pulga να συγκινεί ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την ομιλία του στο χορτάρι.
Οι συμπαίκτες του δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση και βούρκωσαν και εκείνοι ακούγοντας τον θρύλο των θρύλων να ρίχνει τίτλους τέλους, με τον Χουλιάν Άλβαρες να του λέει αντίο μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.
“Τι προνόμιο να μοιράζομαι το γήπεδο και τόσες πολλές στιγμές μαζί σου. Πρώτα, σε θαύμαζα σαν παιδί, όπως εκατομμύρια Αργεντινοί που μεγάλωσαν ονειρευόμενοι να γίνουν ποδοσφαιριστές χάρη σε εσένα.
Μετά είχα την τύχη να σε γνωρίσω, να γίνω συμπαίκτης σου και να ζήσω πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μας έδωσες, που εκπροσώπησες τη χώρα μας με τον τρόπο που το έκανες και που μας άφησες μια κληρονομιά που ξεπερνά κατά πολύ το ποδόσφαιρο.
Θα μας λείψεις πολύ στον γαλανόλευκο ουρανό. Για μένα, θα είσαι πάντα ο σπουδαιότερος. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΛΕΟ”, έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με δύο φωτογραφίες, όπου στη μία είναι αγκαλιά με τον Μέσι και πανηγυρίζουν γκολ της Αργεντινής και στη δεύτερη είναι σε νεαρή ηλικία και φωτογραφίζεται δίπλα στο τότε είδωλό του, Μέσι.