ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Το τρολάρισμα της Μονακό στην Παρί, που στέλνει τον Φάμπρεγας με ταξί να κλέψει τον Μέσι

O ποδοσφαιριστής της Μονακό και άλλοτε συμπαίκτης του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, Σεσκ Φάμπρεγας
O ποδοσφαιριστής της Μονακό και άλλοτε συμπαίκτης του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, Σεσκ Φάμπρεγας ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ ΣΤΟ TWITTER

Η Μονακό δεν ήθελε να μείνει αμέτοχη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάρτι που στήθηκε με αφορμή την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι και τρόλαρε την Παρί μέσω ενός video, με πρωταγωνιστή τον Σεσκ Φάμπρεγας σε ρόλο ταξιτζή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κλέψει την παράσταση τα τελευταία 24ωρα καθώς ήταν η μεγάλη κερδισμένη στη μάχη της απόκτησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα και είναι λογικό τα φώτα όλου του πλανήτη να έχουν πέσει στην... πόλη του φωτός.

Είναι μάλιστα τέτοια η λάμψη και η αίγλη που έχει προσδώσει στην Παρί ο Pulga ώστε ακόμα και οι παραδοσιακοί αντίπαλοι της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας να μπαίνουν στον πειρασμό για να σχολιάσουν το πολυθρύλητο deal.

Εκείνη δε που έκανε τη διαφορά ήταν η Μονακό, που επιστράτευσε χιούμορ για να παρουσιάσει την άφιξη του Μέσι στο αεροδρόμιο, με τους Μονεγάσκους να δημοσιεύουν video στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και καλό του φίλο, Σεσκ Φάμπρεγας, να βρίσκεται στο τιμόνι αμαξιού, και το video να συνοδεύεται από το εξής σχόλιο:

"Μην κουνηθείς Λέο, ο ταξιτζής σου είναι στο δρόμο σου"

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ VIRAL ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ