ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πικέ στον Μέσι: "Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο"

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ζεράρ Πικέ
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ζεράρ Πικέ © 2019 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Ο Ζέραρ Πικέ αποχαιρέτησε τον Λιονέλ Μέσι με ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη Βαρκελώνη, ενώ του ευχήθηκε όπου και αν πάει, να κερδίσει με τον τρόπο που αυτός ξέρει.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, όπως ενημέρωσε χθες (05/08) ο σύλλογος, με τον Τζουάν Λαπόρτα να αναφέρει στη σημερινή (06/08) συνέντευξη τύπου, ότι ήταν κοινή επιθυμία των δύο πλευρών η ανανέωση, ωστόσο δεν υπήρχε η δυνατότητα στο οικονομικό κομμάτι να πραγματοποιηθεί η ανανέωση.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε τη στεναχώρια σε πλήθος κόσμου, αλλά και σε έναν εκ των αρχηγών των "μπαλουγκράνα", τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος με μήνυμά του προς τον Μέσι, τον αποχαιρέτησε τονιζόντάς του ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ακόμα και στην πόλη της Βαρκελώνης.

Το μήνυμα του Πικέ στον Λιονέλ Μέσι: "Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ούτε το Καμπ Νου, ούτε η πόλη της Βαρκελώνης, ούτε εμείς. Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στην ομάδα, δεν θα φοράς πια την φανέλα της Μπαρτσελόνα".

"Πραγματικά θα είναι δύσκολο. Αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Διασκέδασε το, όπου και να πας και συνέχισε να κερδίζεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Θα μας λείψεις".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ