ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Τελεία και παύλα στην κόντρα με Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενωτικός και έβαλε τελεία και παύλα στη διαμάχη του με την Μπαρτσελόνα, αναλαμβάνοντας τα λάθη του.

Προκάλεσε ποδοσφαιρικό σεισμό στη Βαρκελώνη και όλο τον κόσμο στα τέλη Αυγούστου όταν έστειλε burofax στην Μπαρτσελόνα αιτούμενος να αποχωρήσει.

Στη συνέντευξη με την οποία ανήγγειλε την παραμονή του έριξε καρφιά κατά του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Συνέχισε την κριτική στην μπλαουγκράνα διοίκηση και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Λουίς Σουάρες.

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενωτικός. Σε δηλώσεις του στη Sport ο πούλγκα βάζει για πρώτη φορά τελεία και παύλα στη διαμάχη του με την Μπαρτσελόνα.

Αναλαμβάνει τα λάθη που έκανε και ξεκαθαρίζει εάν είπε ή έκανε κάτι έγινε μόνο με γνώμονα την ισχυροποίηση της ομάδας της Βαρκελώνης.

"Μετά από τόσες διαμάχες, θα ήθελα να βάλω τελεία και παύλα. Πρέπει να προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι γι' αυτά που θα έρθουν.

Αναλαμβάνω τα λάθη μου, τα οποία εάν υπήρξαν ήταν όνο για να κάνουν μία καλύτερη και πιο δυνατή Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα μέλη και τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να μας στηρίξουν.

Εάν κάποια στιγμή έκανα ή είπα κάτι που τους ενόχλησε να μην έχουν αμφιβολία ότι το έκανα για το καλύτερο της ομάδας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ