MLS

Μέσι: Σόου από τον Αργεντινό με δύο γκολ και μία ασίστ κόντρα στον Γιακουμάκη

Inter Miami forward Lionel Messi (10) reacts after scoring a goal during the first half of a Leagues Cup soccer match against Atlanta United, Tuesday, July 25, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Inter Miami forward Lionel Messi (10) reacts after scoring a goal during the first half of a Leagues Cup soccer match against Atlanta United, Tuesday, July 25, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε 4-0 της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει μία ασιστ.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αρχίσει με φόρα την παρουσία του στις ΗΠΑ και απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ έδωσε ένα μοναδικό σόου.

Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε 4-0 κόντρα στην ομάδα του Γιακουμάκη (ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση) με τον Αργεντινό να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει μια ασίστ.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 8' όταν μετά από υπέροχη μπαλιά του Μπουσκέτς βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα για να κάνει το 1-0.

Στο 22' ο Αργεντινός ολοκλήρωσε μια φάση την οποία ξεκίνησε ο ίδιος για να κάνει το 2-0. Ο Τέιλορ έκανε το 3-0 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 4-0 μετά από ασίστ του Αργεντινού στο 53'.

TAGS MLS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ