SPORTS & GOSSIP

Μέσι: Σε βίλα 300.000 ευρώ την εβδομάδα οι οικογενειακές διακοπές με Φάμπρεγας στην Ίμπιζα

O Λιονέλ Μέσι μαζί με την γυναίκα του Αντονέλα στα βραβεία "The Best FIFA 2017 Awards" στο Λονδίνο.
O Λιονέλ Μέσι μαζί με την γυναίκα του Αντονέλα στα βραβεία "The Best FIFA 2017 Awards" © 2017 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι παραθερίζει μαζί με την οικογένεια του και την αντίστοιχη του φίλου του Σεσκ Φάμπρεγας στην Ίμπιζα, έχοντας νοικιάσει μία πολυτελή βίλα αξίας 300.000 ευρώ την εβδομάδα κι ένα σκάφος 10.000 ευρώ ημερισίως.

Λιονέλ Μέσι και Σεσκ Φάμπρεγας απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του βρίσκονται στο νησί της Ίμπιζα μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Οι δύο πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα διαμένουν στη Villa de Sa Ferradura, μια πολυτελή έπαυλη που ενοικιάζεται για 300.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της "Direct Chronicle".

Αυτό το μέρος, του οποίου η κατασκευή χρονολογείται από τη δεκαετία του '70, διαθέτει έξι δωμάτια, ένα γυμναστήριο και μια πισίνα μήκους άνω των 20 μέτρων. Έχει προσωπικό 22 εργαζομένων, που είναι υπεύθυνοι για την παροχή κάθε είδους ανέσεων κατά τη διάρκεια της διαμονής των οικογενειών.

Το εξαιρετικό στοιχείο του είναι η θέση του δίπλα στη θάλασσα και η ασυναγώνιστη θέα.

Το γιοτ για τις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που κάνει πολυτελείς τις διακοπές των δύο παικτών. Έχουν μαζί τους και ένα γιοτ, για τις εξορμήσεις τους στις θάλασσες της Μεσογείου.

Είναι μήκους μεγαλύτερου από 25 μέτρα, διαθέτει τέσσερις καμπίνες, μία εκ των οποίων είναι και VIP που δύναται να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ καλεσμένους. Το εσωτερικό της θαλαμηγού είναι εμπλουτισμένο με δερμάτινη επένδυση και είναι πλήρως εξοπλισμένο, ενώ το εξωτερικό διαθέτει τραπέζια με καθίσματα για να απολαμβάνουν τη θέα στη θάλασσα.

Η τιμή της ενοικίασης του ανέρχεται στα 10.000 την ημέρα.

Μέσι και Φάμπρεγας δεν θα βρίσκονται πλέον αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού ο δεύτερος έφυγε από την Μονακό, όπου και αγωνιζόταν τα τελευταία 3 χρόνια, εξαιτίας τραυματισμών που αντιμετώπιζε.

O Αργεντινός 34χρονος σταρ θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στους Παριζιάνους, με την περσινή σεζόν να έχει κλείσει με 34 συμμετοχές, 11 γκολ και 15 ασίστ.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ