ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι, Ρονάλντο και Μπενζεμά μοιράζονται μία "μυστική υπερτροφή" που τους κρατάει στην κορυφή

Οι δίαιτες του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Καρίμ Μπενζεμά μοιράζονται μια "μυστική υπερτροφή"
Οι δίαιτες του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Καρίμ Μπενζεμά μοιράζονται μια "μυστική υπερτροφή" ©2014 PAUL WHITE/AP IMAGES

Οι δίαιτες του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Καρίμ Μπενζεμά μοιράζονται μια "μυστική υπερτροφή" που τους βοηθάει να αποδίδουν τα μέγιστα ακόμα και μετά τα 30 τους χρόνια.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά μοιράζονται μία "κρυφή" υπερτροφή που τους διατηρεί σε φόρμα διαρκώς.

Η τριάδα των νικητών της Χρυσής Μπάλας εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στους αγωνιστικούς χώρους, παρόλο που έχουν περάσει το 30ο έτος της ηλικίας τους και συνεχίζουν να φροντίζουν το σώμα τους.

Οι αθλητές πρέπει να τρέφονται σωστά τόσο για την διατήρηση της της φυσικής τους κατάστασης, όσο και για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσής τους. Για αυτό τον λόγο ακολουθούν ειδικές δίαιτες -που πολλές φορές φαντάζουν περίεργες- από επαγγελματίες διατροφολόγους.

Ο όρος «υπερτροφές» ακούγεται όλο και πιο συχνά στον αθλητικό χώρο, παγκοσμίως. Ουσιαστικά, πρόκειται για φυσικά προϊόντα που έχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Έχει προκύψει, σύμφωνα με την εφημερίδα "Marca" ότι ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά είναι όλοι τους τακτικοί καταναλωτές μιας συγκεκριμένης υπερτροφής.

Βασικό μέρος της διατροφής και των τριών αστέρων του ποδοσφαίρου, αποτελούν τα φύκια. Τα φύκια έχουν επτά φορές περισσότερη πρωτεΐνη απ' ό,τι περιέχει το κρέας, το ψάρι και τα λαχανικά.

Επίσης, τα φύκια περιέχουν πολλές βιταμίνες, καθώς και κάλιο, σίδηρο, φυτικές ίνες και ασβέστιο, ώστε οι παίκτες να είναι γεμάτοι ενέργεια στην διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων τους. Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη υπερτροφή βοηθάει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και κατά συνέπεια στην απώλεια βάρους, από όσους την καταναλώνουν.

Ο Ισπανός μάγειρας, Alberto Mastromatteo, ο οποίος υπήρξε σεφ και στους τρεις αυτούς αθλητές, παροτρύνει τον κόσμο να καταναλώνουν φύκια, καθώς ωφελούν την υγεία.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ