ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε στο φιλικό στο Χονγκ Κονγκ

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024 @2024 AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου πριν από το φιλικό παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με την Βίσελ Κόμπε, εξήγησε τον λόγο που δεν έπαιξε στο παιχνίδι του Χονγκ Κονγκ.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με επίλεκτη ομάδα του πρωταθλήματος του Χονγκ Κονγκ, γεγονός που εξόργισε τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για να δουν από κοντά τον Αργεντινό. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων. Ο ίδιος αισθάνθηκε λύπη που δεν έπαιξε, καθώς αυτά τα ματς του δίνουν έξτρα κίνητρο, καθώς μπορούν να τον δουν από κοντά φίλοι του ποδοσφαίρου που δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να βρεθούν σε γήπεδο που παίζει.

"Ήταν ατυχία που δεν ήμουν εκεί. Έχασα το τελευταίο ματς στο Χονγκ Κονγκ, λόγω ενοχλήσεις στον μυ, είναι κρίμα. Ένιωσα ενόχληση στον προσαγωγό όταν ήμουν στη Σαουδική Αραβία. Πραγματικά ήθελα να παίξω, ακόμα περισσότερο που πήγε τόσος πολύς κόσμος. Οι άνθρωποι ήταν πολύ χαρούμενοι, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού.

Η προετοιμασία τελειώνει και θα ήθελα να παίξω το τελευταίο παιχνίδι στην Ιαπωνία πριν επιστρέψουμε. Η κατάστασή μου θα ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασιστεί αν θα παίξω ή όχι. Νιώθω πολύ καλύτερα.

Δυστυχώς αυτά είναι πράγματα στο ποδόσφαιρο που συμβαίνουν. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι μπορούμε να μην παίξουμε. Πάντα θέλω να συμμετέχω, θέλω να παίζω, ειδικά αυτά τα παιχνίδια, όπου ταξιδεύουμε μέχρι εδώ για να μας δει ο κόσμος", ανέφερε .

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ