ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Πότε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ θα αντιμετωπίσει τους Έλληνες του MLS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ 2023 AP PHOTO/ALEX SLITZ

Ο Λιονέλ Μέσι θα έχει και Έλληνες αντιπάλους στο MLS, με την Ίντερ Μαϊάμι να αντιμετωπίζει την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά και τη Chicago Fire του Γιώργου Κούτσια.

Την Τετάρτη (7/6) ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι και έτσι ξεκινάει μία νέα περιπέτεια στην τεράστια καριέρα του, αλλά αυτή τη φορά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Pulga θα έχει αντιπάλους στο MLS και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι θα βρει απέναντί του αρχικά τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο Λιονέλ φημολογείται πως θα κάνει ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου με την Κρους Ασούλ για το Leagues Cup.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 25 Ιουλίου η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει για την ίδια διοργάνωση την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ομάδα που αγωνίζεται ο Κρητικός επιθετικός. Ο Μέσι θα παίξει κόντρα στον Γιακουμάκη και αργότερα το φθινόπωρο (έχει οριστεί 17 Σεπτεμβρίου - ενδέχεται να αλλάξει), αλλά για το MLS.

Τέσσερις αγωνιστικές αργότερα η Ίντερ Μαϊάμι φιλοξενείται από τη Chicago Fire. Εκεί παίζει ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντί στον Μέσι (έχει οριστεί 5 Οκτωβρίου - ενδέχεται να αλλάξει).

Στο MLS με τη φανέλα της DC United αγωνίζεται και ο Ταξιάρχης Φούντας. Ωστόσο, κοντράρεται με την Ίντερ Μαϊάμι στις 9 Ιουλίου, ημερομηνία που ο Μέσι δεν θα είναι διαθέσιμος. Επιπλέον, η ομάδα του Pulga έχει παίξει τα δύο ματς της με την Μόντρεαλ του Ηλία Ηλιάδη. Μένει να φανεί αν θα έχουν και άλλο "ζευγάρωμα" μέσα στη σεζόν.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ