ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Μέσι: Ο Αργεντινός θα αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ, αποκάλυψε ισπανική εκπομπή

Μέσι: Ο Αργεντινός θα αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ, αποκάλυψε ισπανική εκπομπή
@2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Η Αλ Χιλάλ είναι κόντα στο απόλυτο κόλπο γκρόσο, με την ισπανική εκπομπή "El Chiringuito" να αποκαλύπτει πως ο Μέσι θα πει το ναι σε μυθική πρόταση της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας όπως και ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Μπουσκέτς.

Η Αλ Νασρ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και έκανε δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο τεράστιος ντόρος που έκανε σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των ανταγωνιστών της.

Τρανή απόδειξη η Αλ Χιλάλ που κάνει ό,τι μπορεί για να απαντήσει με τον Λιονέλ Μέσι, με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito" να υποστηρίζει μάλιστα πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί δέχτηκε ασύλληπτη πρόταση ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για να μετακομίσει στην Ασία.

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιωθεί, συνιστά αναμφίβολα τεράστιο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια το τελευταίο διάστημα για τη θρυλική επιστροφή του στο "Καμπ Νόου", με το ίδιο μέσο να υπογραμμίζει παράλληλα πως η Αλ Χιλάλ συμφώνησε και με τον Σέρχιο Μπουσκέτς που μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άνθρωποι της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν και τον Τζόρντι Άλμπα, με δεδομένο πως ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο με την "Μπάρτσα" μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει βρεθεί ακόμα χρυσή τομή για την ανανεώσή του από τους Καταλανούς.

Από την πλευρά του πάντως ο ρεπόρτερ της "Mundo Deportivo", Φερνάντο Πόλο, διέψευσε την είδηση περί συμφωνίας Μέσι - Αλ Χιλάλ, τονίζοντας πως "ο Μέσι θα αποφασίσει όταν λήξει το γαλλικό πρωτάθλημα, άνθρωποι που είναι κοντά του εγγυώνται πως δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία με κάποια ομάδα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ