ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Μπέκαμ και MLS δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια να πείσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και το MLS δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι ακόμα στον "αέρα" μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του και έχει συνδεθεί με μεταγραφή στην Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, συνιδιοκτήτης της οποίας είναι ο άλλοτε θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Equipe ανέφερε ότι η Ίντερ Μαϊάμι γνωρίζει ότι η πιθανή άφιξη του Μέσι θα ενίσχυε την εικόνα του brand του πρωταθλήματος και χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο για να τον πείσει να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

"Έχει γίνει ξεκάθαρα η Νο1 προτεραιότητα του Χόρχε Μας, του βασικού ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι", εξηγεί η γαλλική εφημερίδα και συνεχίζει: "Οι πρώτες συζητήσεις χρονολογούνται από τον Ιούνιο του 2021, προτού ο Μέσι υπογράψει στην Παρί. Από τότε, οι συζητήσεις ξεκίνησαν ξανά και ο Χόρχε Μας πέρασε πολύ χρόνο με την παρέα του Μέσι κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ".

Εν τω μεταξύ, ο επίτροπος του MLS, Ντον Γκάρμπερ, τόνισε στο The Athletic ότι οι σύλλογοι έχουν την ευελιξία να αναζητήσουν νέες φόρμουλες για να πείσουν και να δελεάσουν αστέρια στο πρωτάθλημα. "Οι ομάδες έχουν την ευελιξία να κάνουν μοναδικά πράγματα", σχολίασε.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε της Toronto FC είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος στο MLS με μισθό 14 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Προκειμένου να προσφέρει στον Μέσι ένα πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο, το Athletic εξηγεί ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα μπορούσε να του δώσει ένα ελκυστικό πακέτο με ακίνητα γύρω από το νέο γήπεδο ή πρόσθετες χορηγικές συμφωνίες.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ