ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Πέρασα άσχημα, αλλά τώρα είμαι καλά και θα παλέψω"

Ο Μέσι τρέχει για την μπάλα στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Οσασούνα στο Κάμπ Νόου στις 29 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Μέσι τρέχει για την μπάλα στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Οσασούνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι έχει αφήσει πίσω του την υπόθεση του καλοκαιριού και έχει τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να παλέψει για τους στόχους της Μπαρτσελόνα.

Το RAC1 έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στον Τζόρντι Έβολε για τη Sexta (θα προβληθεί ολόκληρη στις 27 Δεκεμβρίου).

Σε αυτό ο Αργεντινός τονίζει ότι έχει αφήσει πίσω του την υπόθεση του καλοκαιριού και έχει τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να παλέψει για τους στόχους της Μπαρτσελόνα.

"Η αλήθεια είναι ότι μέρα με τη μέρα είμαι καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι πέρασα πολύ άσχημα το καλοκαίρι. Όλο αυτό που συνέβη πριν από το καλοκαίρι, το τέλος της σεζόν, το burofax, όλα αυτά...

Το έσυρα μαζί μου αυτό στην αρχή της σεζόν. Αλλά μέρα με τη μέρα είμαι καλύτερα και έχω τη διάθεση να παλέψω σοβαρά για ό,τι έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζω ότι η ομάδα περνά ένω δύσκολο διάστημα και όλα αυτά το κάνουν πιο περίπλοκο, αλλά έχω όρεξη και διάθεση", υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Φυσικά με ενδιαφέρον αναμένονται οι απαντήσεις του για το μέλλον, καθώς όπως υποστήριξε και ο Ένβολε στο promo πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε χρόνο συνέντευξη που έχει δώσει ο Αργεντινός.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ