ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε νέα πρόταση σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι © 2020 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε νέα πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, λίγο πριν έρθει σε οριστική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, σε μια ύστατη προσπάθεια των "μπαλουγκράνα" να κρατήσουν τον Αργεντινό, όπως αναφέρθηκε σε ισπανική εκπομπή.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία, ωστόσο η Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην έχει εγκαταλείψει πλήρως τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η τηλεοπτική εκπομπή "La Porteria", την οποία αναμεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το οποίο αναφέρει ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Φεράν Ρεβερτέρ, προσπαθεί να πετύχει το θαύμα της ανανέωσης με τον "Pulga". Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν δίνει λεπτομέρειες για τη νέα πρόταση των Καταλανών (χρονική διάρκεια, απολαβές κλπ.).

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι είπε "αντίο" στην Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη τύπου, ωστόσο όσο δεν καταλήγει σε οριστική συμφωνία με τους Παριζιάνους. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται να πάει σήμερα στο Παρίσι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Παρί.

Η Mundo Deportivo, η οποία αναμεταδίδει το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν έχει σχετική πληροφόρηση για την πρόταση μέχρι στιγμής. H μαδριλένικη "Marca" ανέφερε ότι το περιβάλλον του Μέσι διέψευσε ότι κατατέθηκε πρόταση από την Μπαρτσελόνα, μετά τη συνέντευξη τύπου του "Pulga".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ