ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Δεν αποκάλυψε τίποτα για το μέλλον του ο Αργεντινός

Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Χετάφε /22-04-2021
Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Χετάφε /22-04-2021 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATET PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στην Αργεντινή, ωστόσο δεν αποκάλυψε τίποτα για το μέλλον του. Αντίθετα, αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το μούσι του.

Την ώρα που οι φίλοι της Μπαρτσελόνα αγωνιούν για το εάν ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει στην ομάδα της Καταλονίας, εκείνος αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για το μούσι του.

Τουλάχιστον, αυτό συνέβη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ole" στην οποία δεν είπε τίποτα για το μέλλον του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναφέρθηκε σε άλλα θέματα όπως για παράδειγμα στο λόγο που δεν είχε αφήσει μούσι και το έπραξε από το 2016 και μετά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Λιονέλ Μέσι.

Για την κατάκτηση του Copa del Rey: "Πάντα θέλω να κερδίσω και να κατακτώ τίτλους και το Copa del Rey είναι πάντα ιδιαίτερο. Ήταν κάτι ξεχωριστό λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα. Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για όλους, προσωπικά εμένα μου αρέσει να κερδίσω τίτλους".

Για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι Μέσι: "Αρκετά δύσκολο ναι, πάντα θέλω να περπατάω στον δρόμο και κανείς να μην με κοιτάει, να κάνω φυσιολογικά πράγματα".

Για τον λόγο που άφησε το μούσι του: "Είχα συμφωνία με χορηγό ο οποίος μου έλεγε να ξυρίζομαι συχνά. Κάποια στιγμή όταν τελείωσε η συμφωνία μαζί του αποφάσισα να το αφήσω, στο Copa America του 2016».

Για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα: "Έπαιζα με τα ξαδέλφια μου και μια φορά έλειπε ένας παίκτης από την ομάδα. Η γιαγιά μου ήξερε τον προπονητή που του είπε πως θα με φέρει να παίξει. Ο προπονητής της είπε αν είναι τρελή γιατί ήμουν πολύ μικρός. Η γιαγιά μου επέμενε και έπαιξα, έκανα ορισμένα ωραία πράγματα. Μετά τον αγώνα η γιαγιά μου πήγε και του είπε να μου αγοράσει παπούτσια για να με φέρει ξανά την άλλη εβδομάδα. Κι έτσι ξεκίνησα… Έχασα πολλούς φίλους λόγω της δυσκολίας στην επικοινωνία λόγω απόστασης. Τώρα ένα παιδί 13-14 ετών έχει ένα τηλέφωνο, αλλά στα πρώτα μου χρόνια στην Μπαρτσελόνα, η επικοινωνία ήταν μόνο μέσω email ή με το τηλέφωνο".

Για την συλλογή με φανέλες που έχει: "Μετανιώνω που δεν ζητούσα φανέλες παικτών που αντιμετώπισα στα πρώτα μου χρόνια, όπως του Ρονάλντο και του Ρομπέρτο Κάρλος. Τώρα θα ήθελα να τις έχω, αν και κατέχω ένα μεγάλο αριθμό από φανέλες. Πάντα ανταλλάσσω φανέλες με αντιπάλους. Εκτός και αν είμαι πολύ εκνευρισμένος και φύγω αμέσως από το γήπεδο".

Photo credits: 2021 Joan Monfort/Associatet Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ