ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι - Μπαρτσελόνα: Η πρόταση των Καταλανών και η προτεραιότητα του Αργεντινού

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο καταλανικός σταθμός "TV 3" παρουσίασε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση που είχαν ο Λαπόρτα με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι κάνοντας λόγο για θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με την συνάντηση που είχαν ο Ζουάν Λαπόρτα με τον Χόρχε Μέσι παρουσίασε ο καταλανικός σταθμός "TV 3".

Σύμφωνα με αυτό οι δύο άνδρες έφαγαν μαζί την περασμένη εβδομάδα και έβαλαν κάτω τα πρώτα δεδομένα μια πιθανής ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η στάση που κράτησε ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι δείχνει ότι πρόθεση του Αργεντινού είναι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός δείχνει να καταλαβαίνει την κατάσταση που υπάρχει στο σύλλογο και τα οικονομικά δεδομένα που έχει φέρει ο κορονοϊός. Η βασικότερη επιθυμία του είναι να δημιουργηθεί ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Από την πλευρά του ο Λαπόρτα επανέλαβε ότι δεν μπορεί να καταθέσει ακόμα συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, αφού δεν γνωρίζει το ακριβές ύψος της τρύπας που υπάρχει στα ταμεία του συλλόγου. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να καταθέσει μία μακροχρόνια πρόταση στον Μέσι.

Για την ακρίβεια θέλει να του προσφέρει ένα συμβόλαιο παρόμοιο με αυτό του Ναβάρο. Πρόθεση του Λαπόρτα είναι να αγωνιστεί ο Αργεντινός για 2-3 χρόνια ακόμα στην Μπαρτσελόνα, στη συνέχεια να τον αφήσει να πάει στο MLS εάν το επιθυμεί και μετά να επιστρέψει στην Καταλονία έχοντας δεδομένο ρόλο στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας ο Λαπόρτα δεσμεύτηκε ότι θα φέρει ένα μεγάλο όνομα με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο παίκτης που προτιμά να φέρει ο Λαπόρτα στην Βαρκελώνη είναι ο Έρλινγκ Χάλαντ.

Απ' όλα τα παραπάνω βγήκε ένα θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές πάνω στο οποίο θα πατήσουν όταν μπουν και τα οικονομικά δεδομένα στο τραπέζι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ