ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Λεβαντόβσκι το 2021, επίτηδες του έκανα ντρίμπλα στο Μουντιάλ"

Οι Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σε ματς της Αργεντινής με την Πολωνίας για το Μουντιάλ στο Κατάρ | 30 Νοεμβρίου 2022
Οι Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σε ματς της Αργεντινής με την Πολωνίας για το Μουντιάλ στο Κατάρ | 30 Νοεμβρίου 2022 @2022 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως είχε πειραχτεί από δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι το 2021 και για αυτό έναν χρόνο αργότερα επεδίωξε να τον ντριμπλάρει κατά τη διάρκεια του Αργεντινή - Πολωνία στο Μουντιάλ.

Οι Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι διακρίνονται από έναν αμοιβαίο σεβασμό, όμως υπήρχε μία περίοδος που η σχέση τους δοκιμάστηκε και η αιτία ήταν μία απονομή Χρυσής Μπάλας το 2021.

Αυτήν την κέρδισε ο Λιονέλ Μέσι, με τον Pulga να αναφέρει τότε πως ο "Λέβα" άξιζε το συγκεκριμένο βραβείο την προηγούμενη χρονιά, που δεν δόθηκε λόγω πανδημίας, αλλά τον Λεβαντόβσκι να φέρεται να αμφισβήτησε με δηλώσεις του την ειλικρίνεια των λεγομένων του Αργεντινού.

Αργότερα, ο Πολωνός επιθετικός έκανε λόγο για παρερμηνεία από τα ΜΜΕ όμως ο Μέσι δεν το ξέχασε και πήρε το αίμα του πίσω κατά τη διάρκεια του Αργεντινή - Πολωνία στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον ίδιο να αναφέρεται στην τότε κόντρα μέσω συνέντευξής του:

"Οι δηλώσεις του Λεβαντόβσκι με είχαν ενοχλήσει επειδή όταν κέρδισα τη Χρυσή Μπάλα είπα τα πράγματα όπως τα αισθανόμουν πραγματικά, και ήταν ενοχλητικό να μιλάει έτσι για μένα.

Τον αγνόησα κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα και είχα θυμώσει μαζί του. Ήμουν πολύ θυμωμένος και εσκεμμένα έκανα ντρίμπλα πάνω του", τόνισε αρχικά ο Μέσι, για να αναφερθεί κατόπιν στην εκτόνωση της έντασης:

"Μετά από τα όσα είχαν γίνει, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πως επρόκειτο για παρεξήγηση. Ήταν στενοχωρημένος επειδή αυτά που είχε πει δεν είχαν γραφτεί σωστά. Έπειτα πήγε στην Μπαρτσελόνα και μιλήσαμε για αρκετά πράγματα για το σύλλογο και την πόλη".

Σημειώνεται πως το ματς με την Πολωνία δεν ήταν το μοναδικό που έκανε τον Μέσι να "ξεφύγει" αφού το ίδιο συνέβη και στον προημιτελικό με την Ολλανδία, με τον οκτάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να αναφέρεται στην κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Λουίς Φαν Χάαλ.

"Το θέμα με την Ολλανδία έμοιαζε πολύ με αυτό που συνέβη με τον Λεβαντόβσκι. Με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι μιλούν εκτός γηπέδου και δεν σέβονται τον αντίπαλό τους. Πριν το ματς δεν προσπάθησα να κάνω τον Φαν Χάαλ να θυμώσει.

Δεν έδειξα ασέβεια, ποτέ δεν το κάνω αυτό και δεν μου αρέσει να δείχνουν ασέβεια απέναντί μου. Πιστεύω ότι ο Φαν Χάαλ το έκανε με πρόθεση όπως και ο τερματοφύλακάς τους πριν το ματς. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Μέσα στο γήπεδο μπορούν να συμβούν 1 εκατομμύρια πράγματα αλλά μένουν εκεί".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ