ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Το ρολόι των 200.000€ και η εντυπωσιακή συλλογή του

Argentine soccer player Lionel Messi poses after he was presented the award for sportsperson of the year at the Laureus Sports Awards ceremony in Paris, Monday, May 8, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Argentine soccer player Lionel Messi poses after he was presented the award for sportsperson of the year at the Laureus Sports Awards ceremony in Paris, Monday, May 8, 2023. (AP Photo/Lewis Joly) © 2023 LEWIS JOLY/ AP IMAGES

Τα εκθαμβωτικά ρολόγια που στολίζουν τον καρπό του Λιονέλ Μέσι και η πολύτιμη συλλογή του.

Το ακριβό γούστο του Λιονέλ Μέσι είναι γνωστό. Ο Αργεντινός σταρ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα πολυτελή ρολόγια. Η συλλογή ρολογιών του επιθετικού της Ίντερ Μαϊάμι αντικατοπτρίζει τη διαχρονικότητα, τη σπανιότητα και την προσωπικότητά του.

Πάντοτε τα πολύτιμα αξεσουάρ που κοσμούν τον καρπό του τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους, είτε τα φοράει στις συνεντεύξεις, είτε στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη των αγώνων.

Το Patek Philippe Perpetual Calendar 5270P είναι ένα από τα μοναδικά αξεσουάρ του, το οποίο βγήκε στην κυκλοφορία πέρυσι και κοστίζει 207.330 ευρώ. Ο Μέσι διάλεξε να φορέσει το συγκεκριμένο αξεσουάρ στα βραβεία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2022.

Ένα από τα σπάνια κομμάτια στη συλλογή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή είναι το Hublot Bat Bang Tourbillon. Πρόκειται για ένα ρολόι μαύρου χρώματος και αξίας 144.660 ευρώ. Ο παίκτης από το Ροζάριο εθεάθη με αυτό όσο βρισκόταν σε διακοπές με τους Νεϊμάρ και Σουάρες.

Η εταιρία Jacob & Co έχει συνεργαστεί μαζί με τον "Pulga". Η εταιρία σχεδίασε ένα ρολόι με την καθοδήγηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρόσθεσε τις δικές του προσωπικές πινελιές. Το μπλε και το άσπρο κυριαρχούν, αντιπροσωπεύοντας την γενέτειρα του Μέσι.

Επίσης μέσα στο καντράν ο αριθμός 10 είναι με κόκκινο χρώμα. Αυτό το αξεσουάρ που φέρει και το όνομά του "Epic X Chrono Messi" κοστίζει περίπου 55.000 ευρώ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ