ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η Mundo Deportivo δημοσίευσε το έγγραφο με το οποίο ζήτησε να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Χετάφε για τη La Liga.
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Χετάφε © 2021 JOAN MONFORT / ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Η Mundo Deportivo έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο (burofax) με το όποιο έστειλε ο Μέσι στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στις 24 Αυγούστου του 2020, με το οποίο ζητούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί από το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε ζητήσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος με το περιβόητο burofax.

Εν τελεί η επιθυμία του δεν πραγματοποιήθηκε, μιας και δεν βρέθηκε η φόρμουλα να αποχωρήσει ως ελεύθερος με αποτέλεσμα να παραμένει στους Καταλανούς για μια ακόμα σεζόν.

Η καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo" έχει στο σημερινό (05/09) πρωτοσέλιδό της το έγγραφο που έστειλε ο Μέσι προς τη διοίκηση των μπλαουγκράνα με το οποίο ζητούσε να μείνει ελεύθερος, λόγω μιας ρήτρας που ισχυριζόταν ότι υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Ο τίτλος του εγγράφου αναφέρει: "Μέσω αυτού (του εγγράφου) και σε συνάρτηση με τη διάταξη 3.1 του συμβολαίου που συντάχθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017, εκφράζω σε εσάς την επιθυμία μου να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι τις 30 Αυγούστου".

Η συγκεκριμένη ρήτρα την οποία επικαλέστηκε ο Μέσι, στην οποία μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος είχε παρέλθει, με αποτέλεσμα να τίθεται σε ισχύ η ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπαρτσελόνα ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ