ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η διοργανώτρια του φιλικού της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ υπόσχεται επιστροφή χρημάτων

Οπαδοί διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Μέσι δεν έπαιξε σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ
Οπαδοί διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Μέσι δεν έπαιξε σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ 2024 AP PHOTO/LOUISE DELMOTTE

Ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι απέναντι σε επίλεκτους από το πρωτάθλημα του Χονγκ Κονγκ και η διοργανώτρια εταιρεία, Tatler Asia, υποσχέθηκε επιστροφή χρημάτων.

Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε 4-1 της ομάδας των επιλέκτων του πρωταθλήματος του Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε, γεγονός που εξόργισε τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο.

Στο στάδιο βρέθηκαν 40.000 θεατές, οι οποίοι είχαν εξαφανίσει τα εισιτήρια μέσα σε μία ώρα τον Δεκέμβριο, όμως δεν είδα τον αγαπημένο τους σταρ και ζήτησαν την επιστροφή των χρημάτων τους.

Όπως αναφέρει το South China Morning Post, αυτό τελικά θα συμβεί, έστω και κατά το ήμισυ. Η διοργανώτρια εταιρεία υποσχέθηκε να επιστρέψει το 50% των χρημάτων μέχρι τα μέσα του Μαρτίου απαντώντας έτσι στη δυσαρέσκεια.

Η Tatler Asia θα ανακοινώσει σύντομα τις λεπτομέρειες, ενώ υπογράμμισε πως θα επιστραφούν χρήματα μόνο σε αυτούς που αγόρασαν τα εισιτήρια τους από επίσημους παρόχους.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ