ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Η αξία του σπιτιού του γείτονά του έχει αυξηθεί κατά 22 εκατομμύρια ευρώ, ύστερα από την μετακόμισή του Αργεντινού

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι © 2023 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Η αξία του σπιτιού του γείτονα του Λιονέλ Μέσι έχει αυξηθεί κατά 22 εκατομμύρια ευρώ, ύστερα από την μετακόμιση του Αργεντινού σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι πετάει "φωτιές" με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι από τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Ευρώπη και να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στο MLS, γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να τον λατρεύουν ως ένα είδος επίγειου Θεού.

Η άφιξή του στο Μαϊάμι έχει ωφελήσει ακόμα και τους γείτονές του. Ο Αργεντινός σταρ τον περασμένο Σεπτέμβρη αγόρασε ένα ακίνητο αξίας 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Fort Lauderdale, όπου συγκατοικεί με μερικούς από τους πλουσιότερους κατοίκους της Φλόριντα.

Ο Πάτρικ Μπετ Ντέιβιντ, που μένει δίπλα στον ποδοσφαιριστή αποκάλυψε πως η αξία του σπιτιού του αυξήθηκε κατά 22 εκατομμύρια δολάρια από τότε που μετακόμισε ο Μέσι στην κοινότητα.

"Ο Μέσι μόλις μετακόμισε ακριβώς δίπλα στο σπίτι μου. Όλοι θέλουν να είναι στην κοινότητά μας. Είναι μια περιφραγμένη κοινότητα σε ένα νησί με μόνο έναν δρόμο για να πας, πολύ ασφαλής, πολύ προστατευμένη. Θεού θέλοντος, εξακολουθεί να είναι."

Μάλιστα ο επιχειρηματίας έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για το εσωτερικό του σπιτιού του επιθετικού της Ίντερ Μαϊάμι, το οποίο περιλαμβάνει δέκα υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, ιταλική κουζίνα, πισίνα, γυμναστήριο και σπα.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ