FINALISSIMA

Μέσι: "Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για όλα"

Ο Μέσι σουτάρει στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Αργεντινή
Ο Μέσι σουτάρει στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Αργεντινή 2022 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Λιονέλ Μέσι υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να παλέψει απέναντι στον κάθε αντίπαλο και έπλεξε το εγκώμιο της Ιταλίας μιλώντας για ατυχία που δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αργεντινή έγινε υπερπρωταθλήτρια κόσμου μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Ιταλίας. Σε καταπληκτική μέρα βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για έναν όμορφο τελικό.

"Ήταν ένας όμορφος τελικός, γι' αυτά που ζήσαμε εδώ, σε ένα γήπεδο με πάρα πολλούς Αργεντινούς. Ξέραμε ότι ήταν ένα ωραίο σενάριο να γίνουμε πρωταθλητές και τα καταφέραμε" δήλωσε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για όλα: "Μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα που ήδη έχουμε και να προσθέσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ακόμη ήταν ακόμη μία απόδειξη πως αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για όλα. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε με τον καθένα".

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ιταλία: "Ήταν ένα καλό τεστ απέναντι στην Ιταλία που έπαιξε καλά. Ήταν ατυχία που δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα μπορούσε άνετα να είναι στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά. Είναι σπουδαία ομάδα".

TAGS FINALISSIMA ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ