ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: Αντίο στο 2021 με video από τις πιο έντονες στιγμές και ατάκα για τον κορονοϊό

Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Coppa America στα χέρια του | 9 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Coppa America στα χέρια του | 9 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 JUAN RONCORONI/POOL VIA AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να αποχαιρετήσει το 2021 ανεβάζοντας video με όλα όσα κατάφερε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τους τίτλους και τα βραβεία που κατέκτησε.

Το 2021 έκρυβε πολλές δύσκολες στιγμές για όλη την ανθρωπότητα λόγω του κορονοϊού. Μέσα σε αυτό το χρόνο υπήρξαν όμως και άνθρωποι οι οποίοι πέτυχαν πράγματα που ονειρεύονταν όλοι τους τη ζωή.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Λιονέλ Μέσι. Ο "Λίο" κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει έναν τίτλο με την Εθνική ομάδα της χώρας του που τόσο του έλειπε.

Έτσι, επέλεξε να αποχαιρετήσει τη χρονιά με video το οποίο είχε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της χρονιάς του όπου κυριαρχούν το "αντίο" στην Μπαρτσελόνα, αλλά και το Copa America με την Αργεντινή.

"Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ για όλα όσα έζησα μέσα στο 2021. Ακόμα περισσότερο όταν πολλοί άνθρωποι πέρασαν πραγματικά δύσκολα εξαιτίας αυτού του κ@@@ιού. Εύχομαι το 2022 να φέρει υγεία, το οποίο και εύχομαι σε όλους για το νέο έτος" έγραψε ο Αργεντινός στη λεζάντα της ανάρτησης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ COPA AMERICA 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ