Μέσα Βλαχοδήμος, Τάτος

Στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη είναι Βλαχοδήμος και Τάτος, μετά από αρκετό καιρό. Θεραπεία ο Φετφατζίδης.
Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη το Σάββατο (17:15), με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει πολλές εκπλήξεις στην αποστολή.
Σε αυτή βρίσκονται μετά από αρκετό οι Βλαχοδήμος και Τάτος, που δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής με τους Ακρίτες.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία, όπως και ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Τάσος Παπάζογλου έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας θεραπεία και αερόβιο.
Εκτός έμειναν Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Ζαραδούκας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων:
Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.
Όσον αφορά την προπόνηση οι παίκτες δούλεψαν πολύ στην τακτική, κάνοντας ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις, ενώ έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας και επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.
Διαβάστε επίσης: Ο διάδοχος του Ζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα, Πρώτα η Μονπελιέ, μετά ο Τοροσίδης, Πρόταση Μαρινάκη σε Ζιοβάνι, Ζιοβάνι: “Δεν μπορώ να ξεπεράσω την αγάπη του κόσμου”, Ζαρντίμ: “Νίκες και θέαμα”, Τελειώνει των Τζιμπούρ, Χολέμπας