ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα και ο Τάτος

INTIME SPORTS

Άλλη μια λύση θα έχει στη διάθεσή του από την Τετάρτη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού ο Ανδρέας Τάτος επιστρέφει στις προπονήσεις. Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Λεβαδειακού.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Βέροια και το ρεπό της Δευτέρας, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, αφού έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν άλλο χρόνο για ξεκούραση και ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι “ερυθρόλευκοι” δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς και με πολλή ένταση, τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν ή αγωνίστηκαν λίγο στην Βέροια, έπαιξαν δίτερμα.

Το ευχάριστο νέο για τον προπονητή των Νταμπλούχων Ελλάδας είναι πως ο Ανδρέας Τάτος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και στην προπόνηση της Τρίτης θα μπει λογικά στο κανονικό πρόγραμμά. Άλλη μια λύση λοιπόν για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχει δοθεί στις 08:30 το πρωί της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ