Μεντιλίμπαρ: “Θα συγκεντρωθούμε πρώτα στο πρωτάθλημα και μετά στον τελικό”

Στον στόχο του πρωταθλήματος στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού το 6-0 του πρώτου αγώνα δεν έδινε πολλά περιθώρια για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και η κατάκτησή του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
Για το παιχνίδι: “Είναι αλήθεια η ήττα σαν αποτέλεσμα δεν βλάπτει. Δεν ήταν καλό παιχνίδι από πλευρά μας. Η αλήθεια είναι πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και έτσι ήρθε η ήττα”
Για το τι κρατάει από το ματς: “Κάποιοι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής. Αυτό είχαμε στο μυαλό μας σήμερα”
Για τον πρώτο του τελικό Ελλάδας και τον ΟΦΗ: “Δεν το έχω συνειδητοποιήσει δεδομένου ότι έχουμε το πρωτάθλημα. Αφού αυτό τελειώνει πρώτο, θα συγκεντρωθούμε αφενός σε αυτό και μετά στον τελικό του Κυπέλλου”.