ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: ” Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και να πάμε καλά στο Champions League”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επιτυχία που είχαν πέρυσι στο πλαίσιο της πρώτης ομιλίας του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Βάσκο να εκφράζει την επιθυμία του για την κατάκτηση του νταμπλ και φέτος μαζί με μία καλή παρουσία στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε στις 10 Μαρτίου 100 χρόνια ζωής και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου το γιόρτασε με ονειρεμένο τρόπο, αφού πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος (πρώτου μετά από το 2022) όσο και του Κυπέλλου (πρώτου μετά από το 2020) και έφτασε μέχρι τους 16 του Europa League.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ο πήχης παραμένει ψηλά και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους παίκτες των ερυθρολεύκων να αρχίζουν προπονήσεις την Δευτέρα και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να στέλνει μήνυμα για νέες επιτυχίες στο πλαίσιο της πρώτης ομιλίας του.

“Σας καλωσορίζω όλους. Εχουμε καιρό να τα πούμε. Ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε. Οι παλιότεροι γνωρίζετε ότι έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά να κάνουμε για να φτάσουμε σε καλό επίπεδο.

Από σήμερα ξεκινάμε να δουλεύουμε και έχουμε πολλά να κάνουμε. Την Τετάρτη θα φύγουμε για την Ολλανδία. Θα πάμε στο ίδιο προπονητικό κέντρο με πέρυσι και εκεί θα κάνουμε όσα πρέπει για να φτάσουμε στο επίπεδό μας. Θα είναι σκληρή η δουλειά που θα κάνουμε και θέλω από όλους σωστή προπόνηση και καλή νοοτροπία.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για όσα πετύχαμε πέρυσι. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Μπορούσαμε και περισσότερα, αλλά η χρονιά ήταν καλή.

Και αυτό που θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και να πάμε καλά στο Champions League. Μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, στην οποία πρέπει να παλέψουμε πολύ για να διακριθούμε”, τόνισε ο 64χρονος τεχνικός, για να προσθέσει με νόημα:

“Καλή αρχή σε όλους. Ξέρετε ότι είμαστε εδώ ό,τι πρόβλημα έχετε και ό,τι χρειάζεστε. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Πάμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, να μην λέμε πολλά, πάμε να δουλέψουμε σκληρά”.

Υπενθυμίζεται ότι στην “πρώτη” ενόψει της νέας σεζόν βρέθηκαν στον Ρέντη και τα τέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας: οι Λορέντσο Σιπιόνι, Ρεμί Καμπελά, Ντιόγκο Νασιμέντο και Χεφτέ Μπετανκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ