EUROPA LEAGUE

Μεντιλίμπαρ: "Ο Μοντιέλ ήταν ο πέμπτος εκτελεστής, όμως άλλαξε η σειρά των πέναλτι"

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη διάρκεια του τελικού του Europa League, με τη Ρόμα
Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη διάρκεια του τελικού του Europa League, με τη Ρόμα AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκάλυψε ότι ο Γκονσάλο Μοντιέλ άλλαξε στη σειρά εκτέλεσης των πέναλτι στον τελικό του Europa League για να σουτάρει όπως και με την εθνική Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανέλαβε τη Σεβίλλη για να τη γλιτώσει από τον υποβιβασμό, παραλίγο να τη βγάλει στο Europa League μέσω της La Liga και τώρα της έδωσε το 7ο τρόπαιο στη διοργάνωση.

Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον νικητήριο τελικό κόντρα στη Ρόμα, αφού αρχικά είχε τοποθετήσει τον Γκονσάλο Μοντιέλ πέμπτο στη σειρά εκτέλεσης, όμως αυτή άλλαξε κι ο Αργεντινός μπήκε τέταρτος, όπως σούταρε στον τελικό του Μουντιάλ, δίνοντας το τρόπαιο στην πατρίδα του.

"Ο Μοντιέλ θα ήταν ο πέμπτος εκτελεστής, όμως μετά άλλαξε η σειρά", εξήγησε ο Μεντιλίμπαρ.

Σχολιάζοντας τον αγώνα, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί: "Όταν πάω διακοπές, θα καταλάβω τι κάναμε. Αρχίσαμε άσχημα, έπαιζαν άνετα. Μετά, στο 2ο μέρος, αλλάξαμε και παρέμεινε δύσκολο. Στην παράταση δεν συνέβη τίποτα. Αλλά τα καταφέραμε στα πέναλτι".

Τέλος, εξήγησε ότι δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στη Σεβίλλη: "Ας απολαύσουμε τη στιγμή και μετά θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα. Είμαι πολύ καλά εδώ, αν και δεν μου έχουν προσφέρει νέο συμβόλαιο. Θα ήταν τρελό να μην θέλω να συνεχίσω".

TAGS EUROPA LEAGUE ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ