ΣΕΒΙΛΛΗ

Μεντιλίμπαρ: "Να είμαστε τολμηροί και γενναίοι, μπορούμε να νικήσουμε την Σίτι"

Ο προπονητής της Σεβίλλης Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa League απέναντι στην Ρόμα | 31 Μαΐου 2023
Ο προπονητής της Σεβίλλης Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa League απέναντι στην Ρόμα | 31 Μαΐου 2023 @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Πεπεισμένος ότι η Σεβίλλη έχει τα φόντα να νικήσει και την κάτοχο του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι, και να προσθέσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό Super Cup στη συλλογή της, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η φοβερή και τρομερή Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέκτησε πέρυσι νταμπλ στην Αγγλία και Champions League και επιθυμεί να σκουπίσει ακόμη ένα τρόπαιο που βρίσκεται στο διάβα της, αυτό του Super Cup Ευρώπης, όμως απέναντί της έχει μία ομάδα που ξέρει όσο λίγες να πανηγυρίζει νίκες και τρόπαια στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Αυτή είναι η πολυνίκης του Europa League με επτά κατακτήσεις, Σεβίλλη, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να φτάνει την Τρίτη (15/8) στην Ελλάδα ενόψει της κόντρας τους με τους πολίτες στο "Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (16/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να στέλνει μήνυμα πως τίποτα δεν μπορεί να τρομάξει τους νερβιονένσες.

"Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που έχω παίξει απέναντι στον Γκουαρδιόλα, εγώ σε κάποιες ομάδες και αυτός σε άλλες. Δεν είχαμε παίξει κανέναν τελικό μέχρι τώρα, είμαστε εδώ, μπορούμε να τους νικήσουμε, έχουμε αυτή την ψευδαίσθηση και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε.

Πρέπει να είμαστε τολμηροί και γενναίοι προσπαθώντας να κάνουμε το ποδόσφαιρό. Θα δούμε τι θα γίνει αργότερα. Είμαι σίγουρος ότι τα στατιστικά της Άρσεναλ ήταν επίσης χειρότερα και όμως νίκησαν την Σίτι πριν λίγες ημέρες (σ.σ. τελικός Community Shield)", τόνισε ο προπονητής της Σεβίλλης και πρόσθεσε:

"Είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά το γεγονός πως θέλουν να έχουν τη μπάλα τους έχει κοστίσει σε άλλα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε γενναίοι, να είμαστε κοντά στην περιοχή τους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κλέψουμε την μπάλα.

Θα μας δυσκολέψουν σίγουρα, αλλά θα είναι ένα μεγάλο σε διάρκεια παιχνίδι και για τους δυο μας και πρέπει να είμαστε ψυχικά δυνατοί. Σωματικά θα είμαστε λίγο πολύ, αλλά ψυχικά πρέπει να κρατηθούμε και να κάνουμε υπομονή".

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ 2023 SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ