ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεντί: "Οι γυναίκες με πλησίαζαν λόγω του ποδοσφαίρου, αν κάποια μου έλεγε όχι το αποδεχόμουν"

Ο Μπεντζαμίν Μεντί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λέστερ | 21 Δεκεμβρίου 2019
Ο Μπεντζαμίν Μεντί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λέστερ | 21 Δεκεμβρίου 2019 @2019 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μπενζαμίν Μεντί συνέχισε την απολογία του στο δικαστήριο του Τσέστερ και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι γυναίκες τον πλησίαζαν επειδή είναι ποδοσφαιριστής, ενώ δεν είχε πρόβλημα αν κάποια του έλεγε "όχι".

Η δίκη του Μπενζαμίν Μεντί συνεχίστηκε με τον Γάλλο ακραίο αμυντικό να συνεχίζει την απολογία του στο δικαστήριο του Τσέστερ για την κατηγορία του για τους επτά βιασμούς, μιας και απαλλάχθηκε για τη μια εξ αυτών.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε στην απολογία του ότι για εκείνον ήταν εύκολο να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκες, λόγω του στάτους του ως ποδοσφαιριστής, αλλά αν κάποια γυναίκα του έλεγε "όχι" τόνισε ότι δεν είχε θέμα πρόβλημα και το αποδεχόταν αρνούμενος τις κατηγορίες.

Παράλληλα μίλησε ότι δεν είχε θέμα να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, παρότι γνώριζε τα "ρίσκα", ενώ στη φυλακή μετάνιωσε για το ότι πλήγωσε κάποιες γυναίκες συναισθηματικά με τις πράξεις του, ενώ μετάνιωσε για τον ασεβή τρόπο που μιλούσε για τις γυναίκες.

Ο Μπενζαμίν Μεντί ανέφερε στην απολογία του μεταξύ άλλων: Για το αν ήταν εύκολο για εκείνον να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκες: "Ειλικρινά ήταν τόσο εύκολο για μένα".

Για τον λόγο που τον πλησίαζαν οι γυναίκες: "Στην αρχή δεν κατάλαβα, όχι, αλλά μετά ναι. Λόγω του στάτους μου. Ο λόγος που ερχόντουσαν σε μένα δεν ήταν λόγω της εμφάνισής μου, αλλά λόγω του ποδοσφαίρου".

Για τη συνήθειά του να κάνει σεξ με γυναίκες που δεν ήξερε: 'Εκείνη την περίοδο δεν σκεφτόμουν πως αισθάνονται ή πρέπει να είναι αναστατωμένοι, επειδή για μένα, αν ήθελαν να έχουμε σεξ και ήθελα και εγώ, όλα ήταν καλά για μένα και θα συνέχιζα κανονικά. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πληγώσω τα αισθήματα κάποιου αν είμαστε "ΟΚ" στο να συνευρεθούμε".

Για την αντίδρασή του όταν μια γυναίκα του έλεγε όχι: "Απολάμβανα να άνω σεξ με πολλές γυναίκες, αλλά αν μια μου έλεγε όχι, τότε όλα ήταν καλά. Το αποδεχόμουν και σταματούσα".

Για τη μη χρησιμοποίηση του προφυλακτικού: "Δεν ανησυχούσα με τη χρησιμοποίηση του προφυλακτικού, αν και ήξερα το ρίσκο".

Για το αν αναθεώρησε κάποια πράγματα κατά την κράτησή του στη φυλακή: "Όλη μου τη ζωή ποτέ δεν είχα το χρόνο πραγματικά να σκεφτώ γι' αυτό που κάνω. Όταν πας εκεί και είσαι μόνος σου, κάθεσαι όλη μέρα μόνος σου, το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Συνειδητοποίησα ότι ο τρόπος που μιλούσα για τις γυναίκες ορισμένες φορές ήταν ασεβής".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ