ΟΦΗ

Μένει στην προεδρία ο Μαχλάς

INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μαχλάς θα παραμείνει στην προεδρία του ΟΦΗ, καθώς δέχθηκε την πρόταση του δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον ΟΦΗ, στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, καθώς ο Νίκος Μαχλάς δέχθηκε την πρόταση του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και θα παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου.

Έτσι το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελούν οι: Νίκος Μαχλάς, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Ανδρέας Μανουσάκης, Αντώνης Κουτάντος, Λευτέρης Κουγιουμουτζής, Γιώργος Καλουτσάκης, Γιώργος Στεφανουδάκης και τα νέα μέλη, Μανώλης Βρέντζος και Κώστας Τουβλής. Αποχώρησαν οι Ντίνος Μανταδάκης και Γιώργος Αμπαρτζάκης.

Αρχικά, στη Γενική Συνέλευση, το λόγο πήρε ο Κουράκης, που πρότεινε: ” Το Δ.Σ. παραιτήθηκε και η εξέλιξη αυτή μας αιφνιδίασε. Ήταν άνθρωποι που μόχθησαν, έτρεξαν. Είμαστε απροετοίμαστοι ως ομάδα, ξεκινάει το πρωτάθλημα και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Θέλω να κάνω την εξής πρόταση και ειλικρινά θέλω να παρακαλέσω και τον πρόεδρο και το Δ.Σ. να την αποδεχτεί.

Και να δώσουμε ένα λόγο τιμής ότι όλοι θα είμαστε δίπλα τους. Πρέπει να παραμείνουν στο Δ.Σ. του ΟΦΗ, να τους στηρίξουμε, να προγραμματίσουμε νέα Γ.Σ. και να συζητήσουμε ξανά όλοι και τότε είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα. Προτείνω να μείνουν όλοι και με τη δική σας έγκριση. Να παραμείνουν από το δικό σας χειροκρότημα. Θα φανεί αν θέλετε να παραμείνουν“.

Ακολούθησε ένα διάστημα διαρκών χειροκροτημάτων, με τον Νίκο Μαχλά να παίρνει το λόγο και να τονίζει: ” Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, όλο το συμβούλιο, τον Γιάννη Κουράκη, παλιούς και νέους μετόχους που είναι δίπλα μας. Θέλαμε να κάνουμε μια δίκαιη Γ.Σ. Ο σκοπός που παραιτήθηκα ήταν να μην κλείσουμε την πόρτα σε κανέναν και να δείξουμε έμπρακτα ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν αυτόν τον σύλλογο.

Να μπουν άνθρωποι και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια που εμείς ξεκινήσαμε. Αποδέχομαι την πρόταση του κυρίου Κουράκη και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Δεν θα αφήσω την ομάδα στα δύσκολα και με όλους εσάς, τον Ερασιτέχνη που έχει προσπαθήσει και να έρθει ξανά η ηρεμία στην ομάδα μας. Δείξαμε έμπρακτα ότι οι πόρτες είναι ανοικτές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ