ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φελίπε Μέλο για Μέσι: "Πώς τον σταματάς; Με αγκωνιά στο κεφάλι"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 2 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 2 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 YURI CORTEZ/POOL VIA AP IMAGES

Ο Φελίπε Μέλο κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα "πώς μπορεί να σταματήσει κάποιος τον Λιονέλ Μέσι ενόψει του ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή και αποκάλυψε τη δική του συνταγή, που ξεφεύγει από το αθλητικό πλαίσιο.

Εκρηκτικός τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι ο Φελίπε Μέλο, με τον δυναμικό Βραζιλιάνο μέσο να παραχωρεί συνέντευξη στον "Tyc Sports" ενόψει του αγώνα Βραζιλία - Αργεντινή το βράδυ της Κυριακής (22:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να κλέβει την παράσταση με την αναφορά του για τον Μέσι.

"Ο Μέσι είναι για μένα ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία. Είναι έμβλημα, έχει κατακτήσει έξι Χρυσές Μπάλες, είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Νεϊμάρ θέλει κάτι ακόμα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκουν σε άλλο επίπεδο. Εξαιτίας του χαρίσματος που έχει, αγαπούν τον Μέσι σε όλο τον κόσμο", τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Παλμέιρας αποθεώνοντας τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, για να αποκαλύψει στη συνέχεια τον μοναδικό... αποτελεσματικό τρόπο περιορισμού του.

"Τι να κάνω για να σταματήσω τον Μέσι; Του δίνω μία αγκωνιά στο κεφάλι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη και έπεται ο Ρονάλντο που είναι μηχανή. Αυτοί οι παίκτες κάνουν το ποδόσφαιρο ομορφότερο".

Κληθείς δε να καταθέσει την άποψή του για το υπερβολικά σκληρό μαρκάρισμα του Μαρτίνες στον Μέσι στον αγώνα της Βενεζουέλας με την Αργεντινή, που παραλίγο να τραυματίσει σοβαρά τον Pulga (έμεινε για τέσσερα λεπτά στο χορτάρι δεχόμενος ιατρικές περιποιήσεις αλλά τελικά έμεινε στο ματς μέχρι το φινάλε), ο Μέλο είπε με νόημα:

"Είδα το χτύπημα που δέχτηκε ο Μέσι και αν του έσπαγε το πόδι θα έμπαινα στα social media στην Βενεζουέλα και θα τους έλεγα "όχι τον Μέσι, δεν μπορείς να τραυματίζεις τέτοιους παίκτες γιατί κάνουν το ποδόσφαιρο ωραιότερο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ