ΑΕΚ

Μελισσανίδης στη συνάντηση: "Υπάρχει πρόοδος με τη διαιτησία, έχετε στείλει τη Μάτα Χάρι στον Κλάτενμπεργκ"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση για τη διαιτησία στα γραφεία της ΕΠΟ
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση για τη διαιτησία στα γραφεία της ΕΠΟ INTIME

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, υπεραμύνθηκε της αλλαγής στη διαιτησία που εξασφαλίζει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Για την καλή όψη του νομίσματος όσον αφορά στο μείζον θέμα της διαιτησίας στις εγχώριες διοργανώσεις, μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της -δια ζώσης και ιντερνετικής- σύσκεψης των μεγαλομετόχων των διεκδικητών του πρωταθλήματος, στο αρχηγείο της ΕΠΟ.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε χαρακτηριστικά: "υπάρχει μεγάλη πρόοδος στο πρωτάθλημα με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια τον τίτλο και είναι φανερό ότι έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου από την εποχή που, ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων, ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος".

Η καταγγελία και η θέση της ΑΕΚ

Παράλληλα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο Μελισσανίδης έκανε ειδική μνεία στις περιόδους της ΚΕΔ υπό τις διοικήσεις της ΕΠΟ, πριν από την διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε στο τέλος του 2016. Ανέφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα της ΚΕΔ στις περιόδους των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη. Χρησιμοποίησε μάλιστα ειδικά το παράδειγμα, όταν από το καλοκαίρι του 2014 ως το καλοκαίρι του 2015 άλλαξε δέκα φορές η σύνθεση της ΚΕΔ

Θύμισε όλες τις λεπτομέρειες, τα ονόματα, όπως φυσικά και το γεγονός πως δύο πρόεδροι της ΚΕΔ διαδοχικά εκείνη την ταραχώδη περίοδο, έγιναν και πρόεδροι της ΕΠΟ στην συνέχεια: Σαρρής και Γκιρτζίκης.

"Ρίχνετε τη Μάτα Χάρι δίπλα σε όλους"

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΑΕΚ, ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ προέβη σε καταγγελία κατά διάρκεια της σύσκεψης, για το γεγονός ότι elite διαιτητής της UEFA, του αυτοπροτάθηκε για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ. Η ΚΕΔ, όπως ειπώθηκε, προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία διενεργεί έρευνα.

Μετά την καταγγελία του Μπένετ, ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, ως εξής: "Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα. Την Μάτα Χάρι την ρίχνουν δίπλα του μόνο ή προσπαθούν να την ρίξουν δίπλα σε όλους τους αρχιδιαιτητές;".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ