ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Έλεγαν Τζαμπασοφιά, ενώ δεν μας βοήθησε κανένας πέρα από τα 20 εκατ. της Περιφέρειας"

Μελισσανίδης: "Έλεγαν Τζαμπασοφιά, ενώ δεν μας βοήθησε κανένας πέρα από τα 20 εκατ. της Περιφέρειας"
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην OPAP Arena απάντησε σε ερώτηση για το ζήτημα της τοξικότητας στα γήπεδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο της Ένωσης που δέχθηκε βοήθεια μόνο από τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε μαζί με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην OPAP Arena και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα. Από το πρότζεκτ που θα "τρέξει" στα Σπάτα, αλλά και τη φετινή ομάδα και τις επιτυχίες της.

Η κουβέντα πήγε και στην τοξικότητα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στάθηκε στα σχόλια που γινόντουσαν για το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ και ακολούθως την κρίση του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μελισσανίδης: "Έλεγαν Τζαμπασοφιά, ενώ δεν μας βοήθησε κανένας πέρα από τα 20 εκατ. της Περιφέρειας"
INTIME SPORTS

"Φτιάξαμε γήπεδο, αθλητικά κέντρα, δεν μας βοήθησε κανείς πέρα από τα 20 εκατ. της Περιφέρειας και μας έλεγαν τζαμπασοφιά. Εμάς που φτιάξαμε μόνοι μας γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό πράγμα. Θα τους βάλω σε τάξη εγώ'', ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Για την τοξικότητα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν φταίνε οι πρόεδροι ανέφερε: "Η ομάδα μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτά. Όποιος σχολιάζει και λέει είναι γραφικός. Muppet Show, γιαούρτια! Τους φταίει το ποδόσφαιρο που είναι το καλύτερο; Muppet Show. Μπορεί να έκανα και εγώ λάθος, αλλά αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο πράγμα με πριν από δέκα χρόνια; Μην τρελαθούμε. Muppet Show, αυτό γίνεται. Έλεγαν φτιάξτε ομάδα, ε λέμε και εμείς τώρα.

Έλεγαν είχαμε παραρτήματα. Έχει η ΑΕΚ κανένα παράρτημα; Τα παραρτήματα αυτοί τα είχαν, αλλά φούνταραν και τα δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδας και δεν έχουν ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα και είσαι ισχυρός νομίζεις ότι ξέρεις από ποδόσφαιρο; Πεπόνια κανονικά είναι".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ