ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο εκνευρισμός και η απορία του Μελισσανίδη έφερε το ραντεβού με τον Χιμένεθ

ΑΕΚ: Ο εκνευρισμός και η απορία του Μελισσανίδη έφερε το ραντεβού με τον Χιμένεθ
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εκνευρισμένος με την εμφάνιση στο Βόλο και είχε αρκετές απορίες για την εικόνα της ομάδας, γι' αυτό και συναντήθηκε την Παρασκευή (5/3) με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε την Παρασκευή (5/3) συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον εκνευρισμό και τις απορίες του μεγαλομετόχου της Ένωσης για την προβληματική εικόνα, με αποκορύφωμα την ήττα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο (ήττα με 1-0).

Όπως είχαμε γράψει και μετά το ματς στο Πανθεσσαλικό, οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του Χιμένεθ, μετά τα όσα ο Ισπανός αποφάσισε και έπραξε πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, είτε θα είχε ήδη απολυθεί, είτε θα έφερνε στο τραπέζι εκτενή συζήτηση την επομένη του παιχνιδιού, για το αν είναι ο κατάλληλος ή όχι.

Ακριβώς όμως επειδή τον συγκεκριμένο προπονητή στην ΑΕΚ τον ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον -μιλώντας πάντα για τη συγκεκριμένη διοίκηση- τέτοιο θέμα δεν φαίνεται να υφίσταται μετά από ένα τόσο κακό βράδυ, ίσως και το χειρότερό του στον πάγκο της ομάδας. Παρ' όλα αυτά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορούσε να "χωνέψει" την εικόνα με τον Βόλο, έστω και αν η Ένωση πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά χάρη στο 4-2 του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, λοιπόν, το ραντεβού των δυο ανδρών έγινε, ώστε ο προπονητής να δώσει εξηγήσεις για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, αλλά και το τι πρέπει να γίνει από 'δω και πέρα, ώστε τα πράγματα να βελτιωθούν. Φυσικά και για να απαντήσει στα ερωτήματα του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, ο οποίος προφανώς και είναι πολύ προβληματισμένος.

Οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις, είπαν ο καθένας από τη μεριά τους αυτά που είχαν στο μυαλό τους και πλέον οι... απαντήσεις θα δοθούν στο χορτάρι. Η ΑΕΚ διεκδικεί την 2η θέση και το Κύπελλο, αυτοί είναι οι μίνιμουμ στόχοι που πρέπει πάση θυσία να πετύχει, ώστε να σώσει την παρτίδα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι πάντες κρίνονται...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ