ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Μείωση αποδοχών προτείνουν στον Βιτόλο

Μείωση αποδοχών προτείνουν στον Βιτόλο
INTIME SPORTS

Πρόταση για μείωση αποδοχών κατέθεσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στον Βίκτορ Βιτόλο. Πώς αντέδρασε ο Ισπανός στο άκουσμα της πρότασης του ΠΑΟΚ και τι δηλώνει ο Έλληνας εκπρόσωπός του.

Οι ετήσιες απολαβές του Ισπανού μέσου ανέρχονται σε περίπου 600.000 ευρώ, ποσό που... εκτινάσσεται σε δυσθεώρητα ύψη, αν προστεθεί και η εφορία.

Αν αναλογιστεί κανείς, ότι βρισκόμαστε σε περίοδο... ισχνών αγελάδων και ότι πλέον θα πρέπει να τηρείται και το οικονομικό fair play της UEFA, αντιλαμβάνεται εύκολα το λόγο που οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" επιθυμούν να "ελαφρύνουν" το μπάτζετ, προτείνοντας μείωση αποδοχών σε παίκτες όπως ο Βιτόλο.

Πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν, ότι η πρώτη αντίδραση του Ισπανού ήταν αρνητική. Το olaPAOK.gr, πάντως, επικοινώνησε με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, Δημήτρη Καγιόλου, ο οποίος δήλωσε άγνοια επί του θέματος, λέγοντας: " Εμείς δε γνωρίζουμε το παραμικρό για την ύπαρξη τέτοιας πρότασης. Αν ο παίκτης είχε ενημέρωση από οποιονδήποτε στον ΠΑΟΚ για μείωση των αποδοχών του, είναι σίγουρο ότι θα μας ενημέρωνε. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει γίνει".

Ερωτηθείς ποιες σκέψεις θα επικρατήσουν, εφόσον όντως ο Βιτόλο ενημερώσει ότι του έγινε τέτοια πρόταση, ο εκπρόσωπός του είπε: " Είναι μία υποθετική ερώτηση, στην οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Είναι αποκλειστικά θέμα του παίκτη τι θα σκεφτεί και τι θα αποφασίσει".

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ