Μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας

Η ανταπόκριση του κόσμου του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας του Β' Γύρου είναι μεγάλη και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, αποφάσισε να εξυπηρετεί τους φιλάθλους και το Σάββατο!
Η εξαιρετική πορεία των Πειραιωτών την φετινή χρονιά, σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις και τα πολλά γκολ, έχουν φέρει τον κόσμο της ομάδας και πάλι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, που στα περισσότερα ματς είναι κατάμεστο.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού βλέποντας πως οι φίλαθλοι διψούν για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας και να στηρίξουν την προσπάθεια της ΠΑΕ, του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών, αποφάσισε να βγάλει εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο.
Η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη και έτσι οι Πειραιώτες αποφάσισαν να εξυπηρετούν τον κόσμο όχι μόνο τις καθημερινές αλλά και το Σάββατο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων στα γραφεία της διαχείρισης εισιτηρίων, για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας Β΄ Γύρου, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, που δεν μπορούν να έλθουν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για να προμηθευτούν το διαρκείας τους, θα λειτουργήσει, εκτάκτως, το Σάββατο 27/11 από τις 10:00-17:00 ένα (1) εκδοτήριο στο χώρο της διαχείρισης εισιτηρίων (Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» – είσοδος VIP).”