ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

"Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ για να βελτιωθώ"

"Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ για να βελτιωθώ"
INTIME SPORTS

O Ντιέγκο Αρίας μιλά για την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, τις λίγες συμμετοχές του την περασμένη σεζόν, αλλά και τους φετινούς στόχους του.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ με την προοπτική να βοηθά από τον πάγκο. Οι τελευταίες εξελίξεις στον "Δικέφαλο", όμως, μπορεί να τον φέρουν ακόμη και στη βασική ενδεκάδα του "Δικέφαλου".

Ο Ντιέγκο Αρίας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Ντόοβερθ για το πως πέρασε τους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα, τις λιγοστές συμμετοχές που είχε την περασμένη σεζόν.

Τις πρώτες εντυπώσεις από την πρώτη προετοιμασία του στην Ευρώπη: " Ξεκινήσαμε σκληρά και δυνατά, για να είμαστε έτοιμοι για Γιουρόπα λιγκ αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα στην συνέχεια".

Τις διαφορές της προετοιμασία σε σχέση με τις αντίστοιχες στην πατρίδα του, την Κολομβία: " Εξαρτάται πολύ από το τεχνικό τιμ, Τον εκάστοτε προπονητή και το πως θα διαχειριστεί την προπόνηση. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την προετοιμασία εγώ και οι συμπαίκτες μου. Στη Κολομβία είχα προπονητές που είχαν προπονήσει και ευρωπαϊκές ομάδες. Υπάρχουν σχεδόν πολλές ομοιότητες και ελάχιστες διαφορές".

Το πώς έζησε τους πρώτους μήνες στον ΠΑΟΚ: " Ήρθα σε μία πόλη που μου έχουν φερθεί πολύ καλά οι κάτοικοι, έχω βρεθεί σε μία ομάδα που οι φίλαθλοι ακολουθούν παντού την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμένα. Αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες όταν πρωτοήρθα, είχα βοήθεια και θα τις ξεπεράσω. Είναι φυσικό αφού πρώτη φορά έρχομαι για ποδόσφαιρο στην Ευρώπη".

Το επίπεδο που βρήκε στον ΠΑΟΚ: " Για εμένα είναι μεγάλη ευκαιρία να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος και με βοήθεια των συμπαικτών μου να παίξω καλό ποδόσφαιρο".

Το αν ελπίζει πως θα κερδίσει θέση στην ενδεκάδα: " Όταν ήρθα εδώ ήθελα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Εξαρτάται από εμένα, αλλά και το πώς θα με δούνε οι προπονητές μου".

Το αν το ενδεχόμενο φυγής του Βιτόλο του ανοίγει το δρόμο για την ενδεκάδα: " Ο Βιτόλο εκτός από συμπαίκτης είναι και καλός φίλος και του εύχομαι καλή επιτυχία όπου και αν πάει, εάν τελικά φύγει. Βέβαια για εμένα είναι πολύ σημαντικό αν παίξω βασικός να προσφέρω τα πάντα και να δώσω χαρά στον κόσμο. θέλω να έχω περισσότερες συμμετοχές για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες, μέσω αυτής της δουλειάς".

Το αν θεωρεί πως αδικήθηκε πέρυσι: " Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν αδικήθηκα πολύ. Ήρθα για να παίξω στην ομάδα. Προσπαθώ και δουλεύω. Αναμφίβολα πιστεύω πως μπορώ να παίξω περισσότερα παιχνίδια. Πιστεύω πως το γιατί το ξέρει ο προηγούμενος προπονητής, εγώ θέλω να μιλάω στο γήπεδο".

Το αν θα δούμε έναν καλύτερο Αρίας στην επόμενη σεζόν: " Πάντα έχω την φαντασία και την διάθεση να προπονηθώ στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Από αυτό μπορώ να γίνω και καλύτερος".

Το ποια αίσθηση έχει για το νέο ΠΑΟΚ: " Για αυτό κάνουμε σκληρές προπονήσεις για να είμαστε προετοιμασμένοι σε σώμα και μυαλό . Έτσι ελπίζω…"

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ