ΒΕΡΟΙΑ

Με βασικούς για τη νίκη στην Πιερία η Βέροια

Με βασικούς για τη νίκη στην Πιερία η Βέροια
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θωμάς Γράφας συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό που θα διεξαχθεί την Τρίτη (29/11) αρκετούς εκ των βασικών του ποδοσφαιριστών καθώς η Βέροια αν χάσει από την ομάδα της Πιερίας θα μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού.

Η Βέροια αντιμετωπίζει την Τρίτη (29/11) τον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος και στόχος των παικτών του Θωμά Γράφα είναι αποκλειστικά η νίκη καθώς σε περίπτωση ήττα η ομάδα της Ημαθίας θα αποχαιρετήσει πρόωρα τον θεσμό του Κυπέλλου.

Για αυτό το λόγο ο προπονητής της ομάδας πήρε μαζί του αρκετούς εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του αλλά φυσικά θα δώσει χρόνο και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ έως τώρα. Όπως υποχρεώνεται όμως από τους κανονισμούς πήρε μαζί του και τους νεαρούς Ράδη, Ζυγκερίδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Ειρηνούπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (28/11/2016, 17:15).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Lopez Perez, Malon Aragones, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Kali, Ράδης, Μελίσσης, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Παπαστεριανός, Arce Latapi, Gonzalez Martinez, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Sarpong, Ζυγκερίδης και Vitti".

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1) Άρης 3 (3-0)
2) Αστέρας 3 (1-0)
3) Βέροια 0 (0-1)
4) Αιγινιακός 0 (0-3)

Τρίτη 29/11
17:15 Άρης-Αστέρας Τρίπολης
17:15 Βέροια-Αιγινιακός

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ